📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zapalił się jak zapałka. Czyżby nowy czynnik w klimatyzacji?
zaszh napisał/a:
Zapalił się jak zapałka. Czyżby nowy czynnik w klimatyzacji?
Czyżbyś był chemikiem i znał się choć trochę na tym o czym pieprzysz? A może to nowy rodzaj materiału na tapicerkę? A może to spray do włosów którego używał kierowca. A może to spierdolenie umysłowe projektanta lub mechanika? Może to kara boża? Ojej. A może to pożar od instalacji elektrycznej i paliwa? No kurwa nie wiem, nie mogę się zdecydować.
Zjechał z drogi, co za debil.
Proszę Państwa, jestem absolwentem wydziału Chemii oraz Fizyki, to było NITRO!
alucard321 napisał/a:
Czyżbyś był chemikiem i znał się choć trochę na tym o czym pieprzysz? A może to nowy rodzaj materiału na tapicerkę? A może to spray do włosów którego używał kierowca. A może to spierdolenie umysłowe projektanta lub mechanika? Może to kara boża? Ojej. A może to pożar od instalacji elektrycznej i paliwa? No kurwa nie wiem, nie mogę się zdecydować.
Od: sonico
Temat: chuj ci w dupe Cytuj wiadomość
jebana pizdo widzę że masz problem ze zrozumieniem zdań mało złożonych, ten materiał powinien być na głównej a nie na hardzo bo tu kurwa nic nie ma tak jak w twoim pustym łbie hatfuu pluję na ciebie i gardzę tobą psie
Chyba ktoś się poczuł urażony
Temat: chuj ci w dupe Cytuj wiadomość
jebana pizdo widzę że masz problem ze zrozumieniem zdań mało złożonych, ten materiał powinien być na głównej a nie na hardzo bo tu kurwa nic nie ma tak jak w twoim pustym łbie hatfuu pluję na ciebie i gardzę tobą psie
Chyba ktoś się poczuł urażony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów