📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to jest tak chujowo zmontowane, ze nie da sie tego ogladac, a trwa tylko pol minuty...
IOI napisał/a:
to jest tak chujowo zmontowane, ze nie da sie tego ogladac, a trwa tylko pol minuty...
Zle to zmontowano ciebie. Nie pol mninuty tylko 49 sekund czyli pewnie tyle co twoj sex z renata.
Odważni ludzie. Tak w zasadzie to nie wiadomo z kim tam się ma do czynienia. Gość może wyjąć kałacha z bagażnika i pociągnąć po nich serią. Może też być operacyjnym z FSB czy jak to się tam nazywa i kolesie wylądują na jakimś syberyjskim zadupiu przy szyciu ubrań roboczych.
W Polsce jest chyba zabronione naklejanie komuś czegokolwiek w polu widzenia. Tam pewnie też, ale któż to może wiedzieć na sadolu.
W Polsce jest chyba zabronione naklejanie komuś czegokolwiek w polu widzenia. Tam pewnie też, ale któż to może wiedzieć na sadolu.
net mam wystarczająco obciążony, a to badziewie ruskie jeszcze się tak ładuje że job twoja mać, nie oglądam
Heh Stop Cham rosja ... taa mają tam odpały, ale w sumie głównie czepiają się ludzi jeżdżących po chodnikach
swoją droga mamy też stop cham warszawa i w sumie walczą z tym samym, choć u nas zjawisko na znacznie niższym poziomie ale chamstwo to same
swoją droga mamy też stop cham warszawa i w sumie walczą z tym samym, choć u nas zjawisko na znacznie niższym poziomie ale chamstwo to same
Ruskie się coś cywilizują ostatnio chyba bo nie zatłukli dziadka tam w 6ciu na miejscu tylko go obezwłądniali.
Ale dlaczego za każdym razem w tym spotkaniu bezpośrednim jest 1:1, gdzie kierowca ma przewagę wagową? Wystarczyłoby, jakby podeszły do niego jednocześnie 3-4 osoby, a gościu od razu by zmiękł. Widząc jakieś chuchro przed sobą miał świadomość przewagi, ale widząc przed sobą 4 takich idących ramię w ramię, mina na pewno by mu zrzedła.
Nie przeszkadzs im łamanie praw człowieka, nie przeszkadza im putin, który robi co chce,nie przeszkadza im bieda ale przeszkadza im jak ktoś parkuje na chodniku i walczą ze zwykłymi obywatelami. Zwykle cipy szukające atencji. Do pieca z nimi .
Ktoś by mi tak zrobił, to bym kurwy skasował
Zgodnie z polskim prawem przepuszczalność szyby przedniej i bocznych przednich musi być większa niż 70% a zmniejszając tą przepuszczalność (choćby tylko cześciowo) naklejką podlega się karze grzywny z tego samego paragrafu co "foliarze" naklejający przyciemniającą folię. Więc niestety polscy "StopChamiarze" mają dość ograniczone pole manewru jeżeli chodzi o naklejki
pannacotta napisał/a:
Nie przeszkadzs im łamanie praw człowieka, nie przeszkadza im putin, który robi co chce,nie przeszkadza im bieda ale przeszkadza im jak ktoś parkuje na chodniku i walczą ze zwykłymi obywatelami. Zwykle cipy szukające atencji. Do pieca z nimi .
Jakby fiknęli do Putina, to by zwiedzili łagry. Cipcie z Pussy Riot coś o tym wiedzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów