📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Nie no, podstawy solidne... tylko reszta klocków z gówna i gliny
i zaś robotę na dwa lata maja zapewnioną
Najlepiej to podsumował pies:
Uuuu hauhauhau uuu
Czy coś takiego.
W wolnym tłumaczeniu:
I chuj strzelił.
Uuuu hauhauhau uuu
Czy coś takiego.
W wolnym tłumaczeniu:
I chuj strzelił.
to jest zwodzony most
Ja nadal nie pojmuje, co ci idioci w Indiach mają z budowaniem przęseł z wielu prefabrykowanych części wiązanych linami, zamiast jak wszyscy inni budować jednolite przęsła.
Ja wiem że taniej i można ciężarówką dowieźć, ale kurwa, jak nie ogarniasz, to nie buduj.
Wszędzie w Indiach tak samo wiadukty budują, kto to będzie później utrzymywać i remontować.
Ja wiem że taniej i można ciężarówką dowieźć, ale kurwa, jak nie ogarniasz, to nie buduj.
Wszędzie w Indiach tak samo wiadukty budują, kto to będzie później utrzymywać i remontować.
Już niedługo chleb powszedni w Rosji. Jak zaczną importować te zajebiste indyjskie technologie bo na zachodnie jest embargo, a swoich oczywiście nie mają bo wszystko kupowali za gaz i ropę.
Widać w 5 sek., że dźwig z przeciwwagą był ustawiony na niepodpartej części estakady.
Morawiecki by powiedział, że to Tuska wina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów