📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dlaczego motopizdy są tak tępe, że pakują się całą prędkością w przeszkodę, ani nie hamując, ani nie próbując ominąć, albo jakkolwiek wyjść z zagrożenia?....
Dlaczego motopizdy są tak tępe, że w gęstym ruchu jadą szybciej niż potrzeba do bezpiecznego zatrzymania pojazdu w razie "W"... ?
Dlaczego motopizdy są tak tępe, że w gęstym ruchu jadą szybciej niż potrzeba do bezpiecznego zatrzymania pojazdu w razie "W"... ?
jak sie peda*em na dwoch kolkach urodzich, to skowronkiem nie zdechniesz
kapelan_szturmowy napisał/a:
Dlaczego motopizdy są tak tępe, że pakują się całą prędkością w przeszkodę, ani nie hamując, ani nie próbując ominąć, albo jakkolwiek wyjść z zagrożenia?....
Rozmawiałeś kiedyś z typowym motozjebem? Chyba nie. Spróbuj, a szybko zrozumiesz.
Arashi91 napisał/a:
Rozmawiałeś kiedyś z typowym motozjebem? Chyba nie. Spróbuj, a szybko zrozumiesz.
nie mam takiej możliwości. Nikt z mojego otoczenia nie jest debilem. Ale chętnie wysłucham, jeśli coś wiesz....
Meksykański rozładunek
Po jaki chuj zchodzil mógł z nim dalej jechać na wysypisko
szybciej sie nie dalo ?
Ci...........la napisał/a:
Co jedziecie po motopizdach?
Zal wam dupe ściska
Ja miałem 3 nowe z salonu biedaki
Tu wszystkim chodzi o brak mózgu a nie o kasę, ale jesteś motopizdą więc nie potrzebnie tłumaczę.
kapelan_szturmowy napisał/a:
W sumie pizdy samochodowe na dowolnej autostradzie w PL też robią to samo. Pojęcie "bezpiecznego dystansu" jakoś się w tych tępych łbach pozamieniało z pojęciem "siedzenia na dupie"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów