📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nosz ja pierdole! Gość ma pasję to oczywiście znajdą się "znaffcy od kurwa wszystkiego", którzy wiedzą lepiej, że jego hobby ssie. Robi to, co lubi i nie wyrządza nikomu krzywdy, więc chuj wam do tego! Co za durny motłoch. Na szczęście gość ma w dupie takie zjebane opinie i robi swoje, co powoduje ból dupy u hejterów, tacy jak niektórzy z sadoli. Macie wy w ogóle jakąś pasję w życiu? Czy waszym ulubionym zajęciem jest tylko ściąganie w dół ludzi z hobby, bo wy też żadnego nie macie, to co się będą inni wybijać?
Pozdro dla ludzi, którzy mają swoje pasje i się im poświęcają!
Pozdro dla ludzi, którzy mają swoje pasje i się im poświęcają!
Sonal napisał/a:
Cyrkowiec dobry.
Ale mi zawsze się nasuwa pytanie: po chuj? Komu to się może podobać... chyba tylko takim samym debilom co chodzą latem w szalikach oglądać kopaczy piłki.
Chyba tylko tak jak wspomniałeś - osiedlowym Sebixom i Karynom, którzy są za mało lotni, by aktywnie uczestniczyć w "wyższych" formach rozrywki, a przecież trzeba coś robić w wolnym czasie...
Jakby jakiś facet chciał mi zaimponować czymś takim, to bym go obśmiała i efekt byłby odwrotny od zamierzonego. Nie wspominając, że w życiu nie rozważyłabym wchodzenia w związki, albo zakładania rodziny z kimś takim. Po chuj mi facet, przez którego ja i dzieci będziemy codziennie sikać ze strachu, czy tatuś wróci, czy może zajebał o asfalt robiąc swoje sztuczki i czeka mnie identyfikacja zmasakrowanych zwłok.
To jest właśnie typ dawcy jak wyjedzie tym gownem na ulice, druga sprawa nawet nie wiesz ile razy się wypierdolił, dziennie.
Motokozak heh.
Motokozak heh.
robiłem tak na emzecie już w 95r tyle że na błocie
Co za pizdy tu się wypowiadają, brak słów
Swoją drogą, koleś jest dobry ale film nijak do sadistica nie pasuję bo co tu kurwa jest sadystycznego?
Swoją drogą, koleś jest dobry ale film nijak do sadistica nie pasuję bo co tu kurwa jest sadystycznego?
Polaczki jestescie chujowi. Siedzenie na kasie w lidlu lub biedronce to szczyt waszych ambicji i mozliwosci. W weekend sie upijacie a w wakacje jedziecie sie taplac na woodstoku jak swinie w blocie. Oto caly wasz nedzny zowot.
Touch_Of_Madness napisał/a:
Siedzenie na kasie w lidlu lub biedronce to szczyt waszych ambicji i mozliwosci. W weekend sie upijacie a w wakacje jedziecie sie taplac na woodstoku jak swinie w blocie. Oto caly wasz nedzny zowot.
Jeszcze dodaj "a nocami wypisujecie bzdury o polaczkach, żeby poprawić swoją samoocenę" i masz piękną charakterystykę typowego lewaka
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów