18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Alonso 2018-02-24, 13:04 1
Ładny mi kozak. Nawet dwójki nie cyknął.
Zgłoś
dziadek8724 2018-02-24, 13:15 4
Nosz ja pierdole! Gość ma pasję to oczywiście znajdą się "znaffcy od kurwa wszystkiego", którzy wiedzą lepiej, że jego hobby ssie. Robi to, co lubi i nie wyrządza nikomu krzywdy, więc chuj wam do tego! Co za durny motłoch. Na szczęście gość ma w dupie takie zjebane opinie i robi swoje, co powoduje ból dupy u hejterów, tacy jak niektórzy z sadoli. Macie wy w ogóle jakąś pasję w życiu? Czy waszym ulubionym zajęciem jest tylko ściąganie w dół ludzi z hobby, bo wy też żadnego nie macie, to co się będą inni wybijać?
Pozdro dla ludzi, którzy mają swoje pasje i się im poświęcają!
Zgłoś
eura28 2018-02-24, 13:26 3
Sonal napisał/a:

Cyrkowiec dobry.
Ale mi zawsze się nasuwa pytanie: po chuj? Komu to się może podobać... chyba tylko takim samym debilom co chodzą latem w szalikach oglądać kopaczy piłki.

Chyba tylko tak jak wspomniałeś - osiedlowym Sebixom i Karynom, którzy są za mało lotni, by aktywnie uczestniczyć w "wyższych" formach rozrywki, a przecież trzeba coś robić w wolnym czasie...

Jakby jakiś facet chciał mi zaimponować czymś takim, to bym go obśmiała i efekt byłby odwrotny od zamierzonego. Nie wspominając, że w życiu nie rozważyłabym wchodzenia w związki, albo zakładania rodziny z kimś takim. Po chuj mi facet, przez którego ja i dzieci będziemy codziennie sikać ze strachu, czy tatuś wróci, czy może zajebał o asfalt robiąc swoje sztuczki i czeka mnie identyfikacja zmasakrowanych zwłok.
Zgłoś
biosone 2018-02-24, 14:05 1
Rurki z tego forum nawet nie umieli by ruszyc takim sprzetem
Zgłoś
MAAT3425 2018-02-24, 14:09
Może i moto kozak ale mimo wszystko MOTOPIZDA
Zgłoś
uFo125 2018-02-24, 14:59 3
Grzesiex napisał/a:

Koleś jest mistrzem świata StuntGP 2012, ale co tam wiecie, koniobijce

Obrazek

Jeśli jeździ na motorynie to pewnie te babki z chujami są
Zgłoś
InnyName 2018-02-24, 15:08 1
To jest właśnie typ dawcy jak wyjedzie tym gownem na ulice, druga sprawa nawet nie wiesz ile razy się wypierdolił, dziennie.

Motokozak heh.
Zgłoś
flaszka 2018-02-24, 20:59 1
niezly jest ale i tak zapraszamy na harda , prędzej czy później
Zgłoś
niemamskarpet. 2018-02-24, 22:13
robiłem tak na emzecie już w 95r tyle że na błocie
Zgłoś
Nazgrel 2018-02-24, 22:27
Co za pizdy tu się wypowiadają, brak słów
Swoją drogą, koleś jest dobry ale film nijak do sadistica nie pasuję bo co tu kurwa jest sadystycznego?
Zgłoś
Sosna84 2018-02-24, 22:51 2
Ogólnie to chuj większości z was w dupę przegrywy.
Zgłoś
Touch_Of_Madness 2018-02-25, 1:07 1
Polaczki jestescie chujowi. Siedzenie na kasie w lidlu lub biedronce to szczyt waszych ambicji i mozliwosci. W weekend sie upijacie a w wakacje jedziecie sie taplac na woodstoku jak swinie w blocie. Oto caly wasz nedzny zowot.
Zgłoś
Gaiseric 2018-02-25, 13:28
Touch_Of_Madness napisał/a:

Siedzenie na kasie w lidlu lub biedronce to szczyt waszych ambicji i mozliwosci. W weekend sie upijacie a w wakacje jedziecie sie taplac na woodstoku jak swinie w blocie. Oto caly wasz nedzny zowot.

Jeszcze dodaj "a nocami wypisujecie bzdury o polaczkach, żeby poprawić swoją samoocenę" i masz piękną charakterystykę typowego lewaka

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
assam 2018-02-25, 18:06
Nie ma co oglądać nie wyjebał się
Zgłoś
marszczylemDzis3razy 2018-02-28, 6:52
Ktoś podpowie jaki to model? Prezentuje sie zajebiscie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem