Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
On wcale hamulców nie pojebał. Motorek mu w auchanie składali wykwalifikowani pracownicy i manetki stronami zamienili.
Jak pęknie Ci tarcza hamulcowa to właśnie tak to wygląda.
Niestety tylko piździk pofrunął pod ciężarówę.
Przy skręconym karku, nie robi to za wielkiej różnicy...
Ale od czego ma pęknąć? zagrzać jej nie zdążył, przez kałużę też nie jechał, więc po prostu pomylił hamulce i od razu się srogo ukarał.
Wymieniaj części w komarze częściej, to nic nie będzie pękać
Ale od czego ma pęknąć? zagrzać jej nie zdążył, przez kałużę też nie jechał, więc po prostu pomylił hamulce i od razu się srogo ukarał.
Nie da się pomylić hamulca ze sprzęgłem. Jeździsz motocyklem to rozumiesz. A dlaczego pęka ? Tani zamiennik, wada fabryczna. Zbyt duże zużycie tarczy.
Wymieniaj części w komarze częściej, to nic nie będzie pękać
Rodzice wiedzą że masz tu konto ?
Wątpię. Raczej efekt braku ABS bądź wyłączenia tego systemu i walnięcia po heblach do oporu. Widać, że najpierw Moto zaczyna nurkować od hamowania, a dopiero potem staje dęba. Sporty mają hamulce jak brzytwy i mogą coś takiego zrobić gdy są za mocno użyte. Między innymi przed tym też chroni ABS w nowoczesnych motocyklach sportowych, a mistrzowie prostej i cwaniaczki go dezaktywują poprzez wypięcie bezpieczników.
Nie da się pomylić hamulca ze sprzęgłem.
Ale ja o tym wiem co nie zmienia faktu że matoł bo trudno go inaczej nazwać hamował przednim a nie tylnym hamulcem. Pytanie dlaczego, czy mu się popierdoliło bo rzadko jeździ, czy może np: chciał poświrować i 'stanąć' na przednim kole.
Ale ja o tym wiem co nie zmienia faktu że matoł bo trudno go inaczej nazwać hamował przednim a nie tylnym hamulcem. Pytanie dlaczego, czy mu się popierdoliło bo rzadko jeździ, czy może np: chciał poświrować i 'stanąć' na przednim kole.
Motocykl to nie rower xD hamowanie tylnym hamulcem powoduje poślizgi i jest skrajnie nieefektywne.
Na motocyklu hamuje się przede wszystkim przednim hamulcem! Tylny hamulec to tylko hamulec pomocniczy, służący do stabilizowania tylnego koła przy ostrym hamowaniu.
Motocykl to nie rower xD hamowanie tylnym hamulcem powoduje poślizgi i jest skrajnie nieefektywne.
Na motocyklu hamuje się przede wszystkim przednim hamulcem! Tylny hamulec to tylko hamulec pomocniczy, służący do stabilizowania tylnego koła przy ostrym hamowaniu.
szkoda odpowiadac gosciowi co nie ma bladego pojecia o tym co pisze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów