Miękkie lądowanie
Miękkie lądowanie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nudy, żadnego w szprychy nie wciągnęło.
Bo to na ustawkę wygląda - kamera idealnie podąża za obiektem który nie porusza się nawet szybko, po czym zrzuca balast idealnie na miekki grunt
kurwa w takim grajdole mają rowy melioracyjne, choć nie potrzebują, a w naszej polskiej suszy się je zakopuje...
i tylko te reklamy "Polaku zbieraj deszczówkę do beczki", bo susza. A będzie susza, bo ani rowów, ani parków (kilka drzew na krzyż nad wystrzyżonym trawnikiem to nie park) i coraz więcej betonowej pustyni i wycinki lasów "na wzór pierdolejski". I jednocześnie pierdolenie o szopenie o "zrównoważonym rozwoju", czyli wybuduj pan fabrykę w Polsce, bo tam co parę lat zmieni pan nazwę i podatków nie płacisz, a dla równowagi zostawisz pan trawnik przed...ale najpierw wykoś te parę hektarów lasu, bo przeszkadza.
greenpeace? sorry, kurwa co? te sprzedajne szmaty, co to pierdolą o tym, że drzewka trzeba zachować, chyba, że dobrze w łapę dasz... TFU!
a i gdzie te jebane tamy...
ok, już mi lepiej, wena przeszła jebane rowy melioracyjne
Sorry, za to, że nie na temat, ale sobie ponarzekam, bo:
kurwa w takim grajdole mają rowy melioracyjne, choć nie potrzebują, a w naszej polskiej suszy się je zakopuje...
i tylko te reklamy "Polaku zbieraj deszczówkę do beczki", bo susza. A będzie susza, bo ani rowów, ani parków (kilka drzew na krzyż nad wystrzyżonym trawnikiem to nie park) i coraz więcej betonowej pustyni i wycinki lasów "na wzór pierdolejski". I jednocześnie pierdolenie o szopenie o "zrównoważonym rozwoju", czyli wybuduj pan fabrykę w Polsce, bo tam co parę lat zmieni pan nazwę i podatków nie płacisz, a dla równowagi zostawisz pan trawnik przed...ale najpierw wykoś te parę hektarów lasu, bo przeszkadza.
greenpeace? sorry, kurwa co? te sprzedajne szmaty, co to pierdolą o tym, że drzewka trzeba zachować, chyba, że dobrze w łapę dasz... TFU!
a i gdzie te jebane tamy...
ok, już mi lepiej, wena przeszła jebane rowy melioracyjne
Nie żebym się czepiał, ale napisz jeszcze dlaczego zasypuje się NIEKTÓRE rowy wzdłuż dróg.
Bo to na ustawkę wygląda - kamera idealnie podąża za obiektem który nie porusza się nawet szybko, po czym zrzuca balast idealnie na miekki grunt
Jak nic chcieli coś nakręcić, na pewno nie są najebani, ale coś nie wyszło jak widać, Aktorzy jak i piosenkarz siebie warci, lepszego podkładu nie mogli dać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów