Frajerstwo się szerzy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Frajerstwo się szerzy
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Motopipa powinna teraz się wyjebać i zetrzeć sobie te szpetną mordę i było by jak należy
Fejk ustawka, on jest też w bandzie ino jechał po motor
dla śmiechu to nagrali
dla śmiechu to nagrali
Skurwysyny na jednośladach, spasłe stare chuje z małymi kutasami, bo nie wiem jak można się tak zachowywać.
Siriuz napisał/a:
Motopipa powinna teraz się wyjebać i zetrzeć sobie te szpetną mordę i było by jak należy
Puczysta napisał/a:
Skurwysyny na jednośladach, spasłe stare chuje z małymi kutasami, bo nie wiem jak można się tak zachowywać.
A pedalec nie może na tej desce jechać bez filmowania się? Pewnie później trzepie do filmików bo myśli że zajebisty jest
Bambrych napisał/a:
A pedalec nie może na tej desce jechać bez filmowania się? Pewnie później trzepie do filmików bo myśli że zajebisty jest
A czy ta motopipa nie może kupić sobie Fiata Punto tylko musi wozić się na kosiarce? Pewnie później trzepie sobie myśląc jaki jest zajebisty
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów