Wszystko ładnie-pięknie, ale to jest Sadistic! Wróć tu z materiałem- chociażby zdjęciowym, jak ktoś się na tym rozpierdoli. Amen.
jak tym czymś przetnie na pół hindusa lezącego na torach to luz..
ja bym nie pogardzil, taki normalny (z tego okresu - lata 20) indian teraz jest wart kilkadziesiat tys $ taki wynalazek tez moze byc troche warty
Może i by był, jeśli to jakaś znana marka, jeszcze więcej byłby wart gdyby to była znana marka a jednocześnie model byłby rzadki, to znaczy gdyby nie zeszło wiele z nich z taśmy produkcyjnej, poza tym towar jest wart tyle ile ktoś jest gotów za niego zapłacić, może znalazłby się amator na to coś ale to jest raczej motocykl wbudowany na ramę od jakiegoś małego, starego wagonika, kojarzę co to za wagonik ale nie znam nazwy tego i mało kto chciałby coś takiego kupić, to raczej ciekawostka niż kolekcjonerka, nie dałbym za to więcej niż stówę. Ale ciekawostka jak najbardziej super.
Dlatego wrzuciłem.
To jest najprawdopodobniej Indian Big Twin z 1913 roku.
Rzeczywiście, mea culpa, nie znam się na motocyklach a nie zauważyłem oznakowania na motocyklu, zdjęcie jest zbyt niewyraźne ale jedna uwaga, kolekcjoner szuka zazwyczaj maszyny z oryginalnymi częściami i nieprzerobionej oraz w dobrym stanie, to cudo nie spełnia tych warunków.
Może i by był, jeśli to jakaś znana marka, jeszcze więcej byłby wart gdyby to była znana marka a jednocześnie model byłby rzadki, to znaczy gdyby nie zeszło wiele z nich z taśmy produkcyjnej, poza tym towar jest wart tyle ile ktoś jest gotów za niego zapłacić, może znalazłby się amator na to coś ale to jest raczej motocykl wbudowany na ramę od jakiegoś małego, starego wagonika, kojarzę co to za wagonik ale nie znam nazwy tego i mało kto chciałby coś takiego kupić, to raczej ciekawostka niż kolekcjonerka, nie dałbym za to więcej niż stówę. Ale ciekawostka jak najbardziej super.
Dlatego wrzuciłem.
Drezyna
Drezyna – pomocniczy pojazd kolejowy z napędem mechanicznym ręcznym lub spalinowym, służący do nadzoru stanu linii kolejowych, a także do diagnostyki lub przewozu pracowników i materiałów w celu utrzymywania nawierzchni linii kolejowej
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów