18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kris891 2022-11-01, 11:46 10
Nie prościej byłoby motocipie wpierdolić kulkę w łeb ?
Zgłoś
~Velture 2022-11-01, 11:56 5
Nigdy nie miałem motocykla - czy w nich stacyjka z kluczykiem nie jest tak na maxa perfidnie dostępna dla każdego, że nawet laik nie powinien mieć problemu z wyjęciem ich?
Zgłoś
htp 2022-11-01, 12:09 1
Kris891 napisał/a:

Biały był. WLM
Zgłoś
t................0 2022-11-01, 12:22 5
~VeIture napisał/a:

Nigdy nie miałem motocykla - czy w nich stacyjka z kluczykiem nie jest tak na maxa perfidnie dostępna dla każdego, że nawet laik nie powinien mieć problemu z wyjęciem ich?

Laik nie powinien, ale to jest profesjonalny policmajster
Zgłoś
Halman 2022-11-01, 12:24
jaka zenada na dwóch kołach...
Zgłoś
SethGecko 2022-11-01, 14:10 5
" Dawaj tera ja! Nie, ja! No daj łutututu!! Nie!"
Zgłoś
M.D. 2022-11-01, 15:37
dobrze, ze partnerka miała kamerkę w mundurze to mamy nagranie
Zgłoś
wojownik070707 2022-11-01, 16:02 2
~VeIture napisał/a:

Przeważnie, musiałbyś przekręcić kluczyk do pozycji zero i wtedy wyciągnąć, raczej ciężko tak lewą ręką by było temu policjantu, ale koło manetki gazu masz włącznik/wyłącznik zapłonu. Zajebiście duży i oczojebny przełącznik, więc tym bez problemu gasisz mu zapędy. Tylko huj wie o co chodzi w tym filimku. Ten chce flaka palić, a ten mu nie pozwala? Nie wiem kurde
Zgłoś
uzytkownik609 2022-11-01, 16:41
motocykliści znają lepiej przepisy od facetów w autach. Janusze nigdy nie powinni dostać prawa jazdy. Nawet na taczke
Zgłoś
Wiewór 2022-11-01, 17:10 1
~VeIture napisał/a:

Zależy. W niektórych masz na środku kierownicy. W moim była z boku na silniku
Zgłoś
smc 2022-11-01, 21:43 2
To Policjant odpalał z manety, a motocipkarz go uspokajał.
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-11-02, 2:38
~VeIture napisał/a:

po prawej masz czerwony przycisk od pompy, wystarczy go przełączyć i po zabawie
z kluczykiem może nie byc dojścia przez szybę i inny kąt przyłojenia, mniej wygodniej

po wyłączeniu pompy, musi ponownie zacząć zabawę z zapłonem

hamulec masz po prawej wiec psiarz trzymał klamkę by huj nie odjechał
Zgłoś
marecek 2022-11-02, 8:19 1
Hetman_Wielki napisał/a:

po prawej masz czerwony przycisk od pompy, wystarczy go przełączyć i po zabawie
z kluczykiem może nie byc dojścia przez szybę i inny kąt przyłojenia, mniej wygodniej
po wyłączeniu pompy, musi ponownie zacząć zabawę z zapłonem
hamulec masz po prawej wiec psiarz trzymał klamkę by huj nie odjechał

Sam jesteś pompa.
To jest włącznik zapłonu. Motocykle bez pompki paliwa też taki mają
Zgłoś
metyoo 2022-11-06, 19:49
Kris891 napisał/a:

zwykli policjanci na wyspie nie są uzbrojeni w broń palną
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem