📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A wiecie, że ich tym motorem jedzie trójka ? Polecam powtórkę kilka razy kliknąć - jeden nie wyszedł z progu tylko został na samochodzie.
Kierownik chyba sobie przypomniał, że skoro zapisał się w przyszłym roku na maraton to wypadałoby trochę poćwiczyć i postanowił zacząć od razu!
Niebieski przebił wszystkich. Lubie ludzi, którzy robią coś z pasja i oddaniem.
Technika jazdy kierującego suv'em przypomina mi, że wkrótce Wszystkich Świętych...
Pomijając wszystkich z pokolenia 70+ błądzących po autostradach i ekspresówkach pod prąd - pozostali przy życiu stetryczali i niedowidzący użytkownicy dróg omijający grupy podążające do parków sztywnych znów stanowić będą największe zagrożenie na naszych drogach.
Pomijając wszystkich z pokolenia 70+ błądzących po autostradach i ekspresówkach pod prąd - pozostali przy życiu stetryczali i niedowidzący użytkownicy dróg omijający grupy podążające do parków sztywnych znów stanowić będą największe zagrożenie na naszych drogach.
krzychuzfirmy napisał/a:
A wiecie, że ich tym motorem jedzie trójka ? Polecam powtórkę kilka razy kliknąć - jeden nie wyszedł z progu tylko został na samochodzie.
Bo to trener był
Aż mi się wspomniał muzyczny suchar:
W noc po koncercie, zespół śpi w hotelu.
Nagle rozlega się alarm pożarowy.
Basista i perkusista nocujący razem w pokoju na 10 piętrze nie mają wyboru - muszą skakać.
- o stary... choć raz skończymy razem...
- to co... na 3?
- 1... 2... 3...
"Jeb!"
"Jeb!"
Badum tsss....
W noc po koncercie, zespół śpi w hotelu.
Nagle rozlega się alarm pożarowy.
Basista i perkusista nocujący razem w pokoju na 10 piętrze nie mają wyboru - muszą skakać.
- o stary... choć raz skończymy razem...
- to co... na 3?
- 1... 2... 3...
"Jeb!"
"Jeb!"
Badum tsss....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów