📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Sprawozdanie z uczuć podczas oglądania :
wpierdoli się drugi , na pierwszej przeszkodzie - bo zwykle tak bywa
nie wierdolił się , no to wpadnie trzeci , tez nie wpadł .. o co chodzi ?
ok wreszcie zatrzymują sie na drugiej przeszkodzie , myślę .. znowu trzeci wpadnie , ni huj .
Myślę ,że to sucharny koniec : D a tu nagle soczyste japierdole : D
wpierdoli się drugi , na pierwszej przeszkodzie - bo zwykle tak bywa
nie wierdolił się , no to wpadnie trzeci , tez nie wpadł .. o co chodzi ?
ok wreszcie zatrzymują sie na drugiej przeszkodzie , myślę .. znowu trzeci wpadnie , ni huj .
Myślę ,że to sucharny koniec : D a tu nagle soczyste japierdole : D
kup(autor filmiku) sobie zrywkę do zapłonu to ci motor nie spierdoli następnym razem tak daleko ;]
Cytat:
kup(autor filmiku) sobie zrywkę do zapłonu to ci motor nie spierdoli następnym razem tak daleko ;]
Autor filmiku musi chyba kupic nowego crossa
jendrke napisał/a:
No i spadnie w połowie kładki:) A tak to ledwo koła zamoczył Ale kierowca to chyba cale gacie
dopiero przy tak zamontowanej kamerce widać że człowiek ma wbudowaną całkiem dobrą stabilizacje obrazu
zydekkuba, Ty to pewnie słynny mistrz motocrossu, szkoda ze tylko przed komputerem
@up uwierz mi, nie trzeba wielkiej filozofii żeby wjechać na taką przeszkodę. Zero operowania sprzęgłem było. Zacytuję kumpla- ,,jeżeli pracujesz na wysokości i zaczynasz się czuć pewnie- skończ z tą pracą"
To samo powiedziałem jak mu motor wpadł
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
zainwestował w same ubranie grubo ponad tysiaka, albo i dwa, a nawet ze sprzęgła nie umie strzelić...
Popierdalają tacy po lasa i chuja myślą, a dobrze tak to jeden się zastanowi następnym razem.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów