Akcja od 0:45
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurde a już myślałem że nagranie z Myslęcinka koło Bydgoszczy...
RedBull nie zadzialal jak nalezy:D
nawet nie zadam pytania co on chcial zrobic:)
Stracił panowanie przy lądowaniu, obsuną się na siedzeniu pociągając manetkę i popierdolił przed siebie jak włuczykij.
Poza tym już było gdzieś, kiedyś ale nie chce mi się szukać.
Poza tym już było gdzieś, kiedyś ale nie chce mi się szukać.
Od poczatku filmiku nawet najwiekszy laik w temacie Motocrossu zauważy, ze koles jadący przed kolesiem z kamerką jedzie jak pizda w korach.. Wiedziałem, ze cos odpierdoli ... Jak juz tak złamał motor w łuku to stwierdzilem, ze trzeba speirdalac gdzie sie da...
Stoją, gadają... A ja czekałem, aż ten motocykl zleci któremuś na łeb.
Co za zwrot sytuacji ! Byłem pewny od samego początku, że to ten co z kamerą jedzie... Już nawet widziałem podpis pod tym filmikiem: Miota Nim Jak Szatan ! A tu (nie)miłe zaskoczenie =) Bądź co bądź leci piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów