📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekamy, aż ktoś wrzuci w komentach to samo, tylko że z "I believe, I can fly" w tle.

niezłe kino
ale j🤬y że się zdąrzył obrócić jeszcze na te plecy .... szkoda bo by mogło być jeszcze lepiej jakby trochę przeorał ryjem górkę....

Z ruchów da się wyczytać słowa padające w myślach typu " tera puszczę" , " dobra łapiemy", " I!! oj!", " o k🤬a o k🤬AAAA" "... dobra żyję"
musiało zatrząść akurat w momencie jego upadku i gówno widać. nie ma piwa

sggs napisał/a:
musiało zatrząść akurat w momencie jego upadku i gówno widać. nie ma piwa

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie