Bogusław Małajowicz od dziecka uwielbiał przerabiać rowery, później wziął się za motocykle
Bogusław Małajowicz od dziecka uwielbiał przerabiać rowery, później wziął się za motocykle
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekam na filmik z Motopizdeczka na customiwym motocyklU
Motocykle są dla pip
Czekam na filmik z Motopizdeczka na customiwym motocyklU
Żeby się nawet zesrał na sufit, to tylko pizdocykl, którym będzie jeździła jakaś motopizda.
nawet ze szczerego złota to tylko maszynka do robienia mięsa z przygłupów co na to wsiadają...
Jakoś sam też nie przepadam za motocyklami, no ale wam to ewidentnie żal dupę ściska, że ktoś ma pasję i dzięki niej zarabia na takim jednym motocyklu tyle, ile wy w cały rok.
Jakoś sam też nie przepadam za motocyklami, no ale wam to ewidentnie żal dupę ściska, że ktoś ma pasję i dzięki niej zarabia na takim jednym motocyklu tyle, ile wy w cały rok.
a ty znów myślisz że on tych motorów to rocznie setkę trzaska...
żal dupę ściska, że ktoś ma pasję i dzięki niej zarabia na takim jednym motocyklu tyle, ile wy w cały rok.
Najwyraźniej to tobie ściska, że mamy w dupie każdego kto wsiada na to gówno. Idź se zwal helmuta w piwnicy przy rozjebanym pizdocyklu.
Niby sadistic i sadyści powinni siedzieć na tej stronie a tu same cipki co boją się panicznie motocykli Coraz więcej was jest
bo trzeba mieć instynkt samozachowawczy skutecznie utrwalany tymi wszystkimi filmikami z motocyklistami
bo trzeba mieć instynkt samozachowawczy skutecznie utrwalany tymi wszystkimi filmikami z motocyklistami
Wyjdź z piwnicy a zobaczysz że świat nie jest taki straszny...
Wyjdź z piwnicy a zobaczysz że świat nie jest taki straszny...
i co mam zobaczyć następnych idiotów popierdalajacych więcej niz to przepisy i zdrowy rozsadek wskazuje?
i co mam zobaczyć następnych idiotów popierdalajacych więcej niz to przepisy i zdrowy rozsadek wskazuje?
Nie porównujmy tak dobrych maszyn z chińskimi szlifierkami czy crossokurwami. Pizdy są wszędzie, ale na swojej drodze bardziej ufam brodatemu, staremu skurwielowi na takim sprzęcie, który sobie śmiga zgodnie z przepisami często i gęsto, niż lewopasmowiczom czy tirom.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów