📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A typ w czerwonej koszulce "patrz kurwa jaki fajny motor ktoś zostawił. Wezmę se nie"
Nie dość, że nikt mu nie pomógł, to jeszcze mu motor zajebali
@Herhard
warn by Conscribo:
"za propagowanie nieprzestrzegania gramatyki skutkujące pojawianiem się naśladowców kaleczących język polski."
@Herhard
warn by Conscribo:
"za propagowanie nieprzestrzegania gramatyki skutkujące pojawianiem się naśladowców kaleczących język polski."
"Jechał i się wywrócił. Stłamszony warnem nie będę się rozpisywał ; "
Wreszcie moderacja robi porządek z niedojebaniem mózgowym:P
Wreszcie moderacja robi porządek z niedojebaniem mózgowym:P
Kto usunął po kilku sekundach mój post popierający fantastico?
Conscribo czy jakiś inny moderator? Chciałbym się dowiedzieć, czy tłamszenie najbarwniejszej postaci na tym portalu jest przykazane odgórnie i za zgodą wszystkich zarządzających sadisticiem, czy też moderator sztuk jeden próbuje coś wywalczyć i powiększyć swoje ego? Dyskusja nie polega na wypierdalaniu postów opozycji, nie jesteśmy w sejmie. Jak masz coś do dodania coscribo to się wypowiedz, nie obserwuj zza krzaka anonimowo kasując niewygodne posty.
Przypominam - język jest tworem żywym i nie ma tak naprawdę żadnych reguł jego tyczących, wszystkie są bardzo elastyczne i zmieniają się z czasem - może to właśnie fantastico mówi poprawnie, a my jeszcze jesteśmy w xx wieku?
[ Komentarz dodany przez: Popiół: 2017-02-26, 11:00 ]
Ja pierdole
Conscribo czy jakiś inny moderator? Chciałbym się dowiedzieć, czy tłamszenie najbarwniejszej postaci na tym portalu jest przykazane odgórnie i za zgodą wszystkich zarządzających sadisticiem, czy też moderator sztuk jeden próbuje coś wywalczyć i powiększyć swoje ego? Dyskusja nie polega na wypierdalaniu postów opozycji, nie jesteśmy w sejmie. Jak masz coś do dodania coscribo to się wypowiedz, nie obserwuj zza krzaka anonimowo kasując niewygodne posty.
Przypominam - język jest tworem żywym i nie ma tak naprawdę żadnych reguł jego tyczących, wszystkie są bardzo elastyczne i zmieniają się z czasem - może to właśnie fantastico mówi poprawnie, a my jeszcze jesteśmy w xx wieku?
[ Komentarz dodany przez: Popiół: 2017-02-26, 11:00 ]
Ja pierdole
@up ty już weź nie filozufuj tutaj, to jak pisze aż tak nie wkurwia, gdyby nie robił tego co każdy post...
Jestem wielkim fanem tej stronki, jak widzę tę niebieską mordę to nawet nie czytam. Wiele osób ma podobne odczucia, ale ktoś te piwa daje i nagania popyt, i zachęca go głupiej gramatyki.
akurat fantastico jest ok , najbardziej wkurwiają te głąby co go próbują i to bardzo nieudanie naśladować .
Ja też pomijam większość postów fantastico - właśnie ze względu na to nagminne kaleczenie języka. To już te chińskie przysłowia były lepsze... Sadistic zawsze wyróżniał się tym, że jego użytkownicy śmiali się z czyjejś głupoty. Styl fantastico stoi więc w sprzeczności z jedną z naczelnych cech tego portalu.
Wzruszam się co posta Albo robię wzruszenie siebie chociaż to podchodzi pod recydywę więc tego nie piszę ;P
A ja za to bardzo lubię oderwane od rzeczywistości umiejętne/zabawne operowanie językiem naszym pięknym polskim przez użytkownika Fantastico i jestem niezmiernie niemiło zaskoczony sytuacją. Dziękuję za uwagę.
Gdyby jeszcze istniało coś takiego jak zasady gramatyki, to warn miałby chociaż uzasadnienie. Wkurwiają mnie ludzie, którzy wszystko za wszelką cenę starają się ustandaryzować. Skorzystam więc z ograniczeń językowych warnującego i zwrócę się do niego w sposób nie kolidujący z regulaminem - "A żeby stado dzikich psłów cię rzezało szminami w międzypoślad, Konskribo! Z namiętnością... aż do końca czasu..."
Nihilista napisał/a:
Kto usunął po kilku sekundach mój post popierający fantastico?
Akurat to nie ja skasowałem, ale tamtą także przeczytałem i była ona obraźliwa. Niemniej fakt, że mnie wcześniej tu nie widziałeś to chyba akurat dla Ciebie dobrze
Masz racje, to nie sejm, ale też i nie demokracja.
aa i @up - nie szczekaj tak ratlerku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów