z 299km/h hamował 500m (wystarczy policzyć słupki).
Dla tych, ktorzy wierza w historie o rozpadajacych sie organach przy 90km/h
scigacz.pl/Wypadek,przy,250,km,h,motocyklista,przezyl,14429.html
aaaaalOd dziś dzięki temu filmowi będe umyslnie zajeżdzać droge jak zobacze motocykliste w lusterku ,który zapierdala >200km/h. On zginie ale jego OC mi pokryje szkody a ja będe miał frajde oglądając jak zdycha taki frajer.
Każdemu jebanemu będe zajeżdzać. W korku albo w normalnym ruchu. Mam cały pas do swoje dyspozycji.
Jak sie ,któryś będzie czuł mocny niech wyjdzie do mnie. Kask go przed kosą w płuco nie ochroni. Ja będe sobie poprostu jechał przepisowo i zmieniał pasy z przepisową prędkością. Chyj mnie jebie czy mi rozwali bagaznik czy nie. Jak zobacze takiego chuja w korku będe robił co moge w ramach swojego pasa ruchu aby nie przejechał.
Zapraszam każdego kozaka na motocyklu aby mi ujebał lusterko. Uznam to za atak i będe musiał się w świetle prawa bronić. OIOM pozdrawia.
Ty za to pierdolisz jak ktoś kto nie miał kasku na łbie.
Jakbym nic nie wspomniał o tym to byś napisał ,ze nic mu nie zrobie bo ma kask na łbie.
Co do przepisów są też takie ,które zabraniają zapierdalać 200 po mieście. Nie ma przepisu ,który zabroni mi w korku zjechania powiedzmy jak jestem na prawym pasie maksymalnie do lewej krawędzi mojego prawego pasa i analogicznie kierowcy z lewego pasa do prawej krawędzi jego pasa.
CO z tego skoro i tak nigdy nie będzie w 100% sprawny a do tego spędzi długie miesiące w szpitalu a poźniej rehabilitacji.
Tak samo można przytoczyć przypadek jak kierowca samochodu przezył wypadek bo nie miał zapiętych pasów i wypadł albo jak komuś sie nie otworzył spadochron podczas skoku i przeżył lądując w ośniezonym lesie.
Od dziś dzięki temu filmowi będe umyslnie zajeżdzać droge jak zobacze motocykliste w lusterku ,który zapierdala >200km/h. On zginie ale jego OC mi pokryje szkody a ja będe miał frajde oglądając jak zdycha taki frajer.
Każdemu jebanemu będe zajeżdzać. W korku albo w normalnym ruchu. Mam cały pas do swoje dyspozycji.
Jak sie ,któryś będzie czuł mocny niech wyjdzie do mnie. Kask go przed kosą w płuco nie ochroni. Ja będe sobie poprostu jechał przepisowo i zmieniał pasy z przepisową prędkością. Chyj mnie jebie czy mi rozwali bagaznik czy nie. Jak zobacze takiego chuja w korku będe robił co moge w ramach swojego pasa ruchu aby nie przejechał.
Zapraszam każdego kozaka na motocyklu aby mi ujebał lusterko. Uznam to za atak i będe musiał się w świetle prawa bronić. OIOM pozdrawia.
zobacz ilu kierowcow puszek ostro zapierdala i o tym się jakoś nie mówi.
o co chodzi Ci z tym kaskiem?
po to sie go kupuję, żeby nie stac w jebanych korkach, logiczne
po 3 tak tak skocz do takiego szczegolnie jak jada w grupie calo z tego nie wyjdziesz najlepiej idz sie powies
A co do zajeżdżania to chyba nie wiesz ile przy wypadku śmiertelnym jest potem ciągania nawet jeśli to nie była twoja wina.
Tylko pizdy, które srają po gaciach i śpią w nocy z zapalonym światłem odgrażają się kosami imo
Wiesz co nie wiem czy sie uda namowic tate zeby tak robil jak z nim jedziesz ...bo pomysl nie glupi siedząc z tylu bedziesz mial doskonala widocznosc na to co za toba...a cos o lusterkach pisales ,to ile dales za lusterka do roweru?
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Najgorsze są te traktory, które jadą sobie drogą tak o. Nie dość że robią korek na kilometr to jeszcze niszczą drogę. Ale i tak wszyscy zwalą winę na 'ciężkie tiry'.
Ja bym takiemu chujowi te kulasy, którymi wymachuje po minięciu ciągnika, połamał. Potem zgwałcił na jego oczach jego córkę, siostrę, matkę.
A co tam.
Dziadka też.
Od dziś dzięki temu filmowi będe umyslnie zajeżdzać droge jak zobacze motocykliste w lusterku ,który zapierdala >200km/h. On zginie ale jego OC mi pokryje szkody a ja będe miał frajde oglądając jak zdycha taki frajer.
Zapraszam każdego kozaka na motocyklu aby mi ujebał lusterko. Uznam to za atak i będe musiał się w świetle prawa bronić. OIOM pozdrawia.[/quote
pffff nie ma to jak text typowej wiesniackiej kurwy. Ja z checia ci zajebie z kasku w ten pusty leb