📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To z warszawy czy lublina bliżej do ukrainy niż z podlasia, bardziej białorusinJa z Podlasia to prawie jak ukrainiec....
darek1234 napisał/a:
Skręcał w lewo i dlatego winny? Znasz się choć odrobinę na przepisach innych niż rowerowe?
Jak sie nie upewniles że jestes wyprzedzany i zjedziesz na przeciwległy pas w celu skrętu w lewo to niestety przepis chujowy ale ty jesteś winny i chuj. Konia to jebie ile motocyklista jechał.
To tak samo jak komuś do dupy wjedziesz to zawsze jesteś ty winny.
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Ten z białego auta w lewo skrecal, nie widać ciągłej. Wina kierowcy auta , mimo tego że motocykl wg dźwięku jechał za szybko.
Według artykułów auto stało zaparkowane.
ratownictwo.opole.pl/2024/05/wypadek-motocyklisty-na-trasie-zaba-miodary/
a on nagrywa czy konia wali
A chuj mu w dupę. Mam nadzieję że zdechł. Pierdolony skurwiel. Jeszcze ten fotelik w aucie.
A tak na poważnie, jak widzę takiego typa, lepiej szarpać go i zdjąć kask czy zostawić jak leży aby się utopił w kasku?
"Dzwoń na policję i na straż" -> bo trzeba wjebać mandat i posprzątać.
A kurwa karetki to na pewno nie będzie trzeba.
Pierdolone ścierwo, kierowca też.
Artanis02 napisał/a:
"Dzwoń na policję i na straż" -> bo trzeba wjebać mandat i posprzątać.
jesteś trochę za młody by to rozumieć.
kiedyś nie istniał numer 112 tylko 997-policja 998-staż i 999-pogotowie dzwoniłeś na policje i oni się komunikowali co i ile trzeba.Było to czasochłonne
później ulepszyli system na 112 gdzie ty dzwonisz podajesz co się stało i gdzie a dyspozytor zalatwia te 3 sprawy.i ew decyduje czy trzeba śmigłowca czy bombowca czy 5 wozów czy 4
Dzwoń na policję i na straż, na Podlasiu nie mają karetek? Czy aż tak nie lubią motopizdek?
ruffin-89 napisał/a:
Według artykułów auto stało zaparkowane.
zastanawia mnie czy w zaparkowanym pojeździe kurtyny boczne by zadziałały.
Adenoid_Hynkel napisał/a:
Ten z białego auta w lewo skrecal, nie widać ciągłej. Wina kierowcy auta , mimo tego że motocykl wg dźwięku jechał za szybko.
Kurwa znalazł się biegły. Ogólnie sprawa wygląda tak że w przypadku rażącego przekroczenienia prędkości ten co nie ustąpił jest często uniewinniany
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Ja z Podlasia to prawie jak ukrainiec....
od podlasia to ty się odpierdol. Ostoja normalności nieskażona ideologią lgbt+pedo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów