https://www.ratownictwo.opole.pl/2024/05/wypadek-motocyklisty-na-trasie-zaba-miodary/
Według innego w zdarzeniu brały udział cztery osobu. Czy trzy osoby siedziały w zaparkowanym aucie? Możliwe ale...
od podlasia to ty się odpierdol. Ostoja normalności nieskażona ideologią lgbt+pedo
O kurwa, chłopaki nie łapią ironii....
I z Podlasia bliżej do upadliny niż z Warszawy....
A tak na poważnie, jak widzę takiego typa, lepiej szarpać go i zdjąć kask czy zostawić jak leży aby się utopił w kasku?
Tak poważnie to jak ktoś ma w głowie odrobinę więcej niż gówno, to na prawdę w z kaskiem nie trzeba się szarpać. Niektóre nowsze kaski mają specjalne paski za które trzymasz i wychodzi głowa razem z wyściółką bez odpinania kasku, zdejmujesz samą skorupę.
Generalnie nie powinno się samemu ściągać kasku osobie która daje oznaki życia, tutaj widać było ewidentnie, że to już niemal denat więc ja osobiście kask bym zdjął, sprawdził czynności oddechowe i co najwyżej na koniec ułożył w pozycji bezpiecznej aby się chociaż tą swoją krwią nie utopił. Generalnie ten "Bartek" to był debil no co mam powiedzieć, poleciał na mój słuch jakieś 150km/h na wąskiej uliczce między domkami. Cieszmy się, że nie zabił nikogo po za sobą.
Sam jeżdżę na szlifierce, nie jedno widziałem, sam nie raz leżałem, a i zdarza mi się po pustej autostradzie lecieć 250+, ale takich numerów jak śp. Bartek to ja nie odwalam, w mieście/terenie zabudowanym grzeczniutko. I jakoś jeżdżę od 12 lat i żyję mam się dobrze.
Jak z małżonkom to przyjmij moje kondolencje
Czego się czepiasz? Przecież dostosował się poziomem do autorki nagrania. Krzyczała, że już "dzwoniom" na 112.
ale takich numerów jak śp. Bartek to ja nie odwalam, w mieście/terenie zabudowanym grzeczniutko. I jakoś jeżdżę od 12 lat i żyję mam się dobrze.
To na chuj ty w ogóle wsiadasz na pizdocykl... nie po to je stworzono, by jeździć jak pierdoła. Bartek przynajmniej używał motóra zgodnie z jego przeznaczeniem, a ty co kurwa, boisz się śmierci...
Ten z białego auta w lewo skrecal, nie widać ciągłej. Wina kierowcy auta , mimo tego że motocykl wg dźwięku jechał za szybko.
Jest nagranie więc mogą przybić współwinę motocykliście. Z resztą jak leciał z 150 to nie masz szans zobaczyć go w lusterku
Jak sie nie upewniles że jestes wyprzedzany i zjedziesz na przeciwległy pas w celu skrętu w lewo to niestety przepis chujowy ale ty jesteś winny i chuj. Konia to jebie ile motocyklista jechał.
To tak samo jak komuś do dupy wjedziesz to zawsze jesteś ty winny.
Nie zawsze jesteś winny jak w dupę wjedziesz to po raz
Po 2 jeśli samochód sygnalizował poprawnie zamiar skrętu to motocyklista nie powinien wyprzedzać
Po 3 prędkość motocykla była taka że kierowca samochodu nie miał szans go dostrzec i uwaga za rażące naruszenie przepisów ruchu drogowego będzie współwina lub całościową wina motocyklisty. Gdyby jechał przepisowo żyłby.
ja z podlasia jestem pozdrawiam jebac ukraine
Następny zjeb na pasku putlera.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów