18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Morthaliar 2013-05-10, 10:46 2
kkubam napisał/a:

Zaraz pojawią się oczywiście wpisy, że hulajnoga był cacy, a gościu w puszce OK.

Jeżdżą na tych jebanych motorkach jak chcą, łamiąc w chuj przepisów, a później mordy drą, że ci w samochodach nie ustępują im miejsca.

Do piekła!

Dostajesz ścisku dupy gdy cię jakiś w korku wyprzedzi, bo wsiadł na dwukołowe coś, żeby ten korek ominąć, przypuszczalnie będąc świadom ryzyka?

Zamiast się spinać i mu drogę zajeżdżać lepiej byś stanął 10 cm bliżej drugiej linii, żeby spokojnie przejechał i ci lusterka nie zawadził, gdyż ani tobie, ani jemu do szczęścia nie jest potrzebne wydać kasę za naprawę i czekać na jej zakończenie.
Zgłoś
evilmatt 2013-05-10, 10:49 3
No ja to bym temu motocykliście jeszcze kopa zajebał i niech płaci skurwysyn za naprawę auta skoro jego wina.
Zgłoś
kkubam 2013-05-10, 10:56 7
Morthaliar napisał/a:

Dostajesz ścisku dupy gdy cię jakiś w korku wyprzedzi, bo wsiadł na dwukołowe coś, żeby ten korek ominąć, przypuszczalnie będąc świadom ryzyka?

Zamiast się spinać i mu drogę zajeżdżać lepiej byś stanął 10 cm bliżej drugiej linii, żeby spokojnie przejechał i ci lusterka nie zawadził, gdyż ani tobie, ani jemu do szczęścia nie jest potrzebne wydać kasę za naprawę i czekać na jej zakończenie.

A ja mam czterokołowe coś i też mi się nie chce stać w korku, więc co, niech wszystkie leszcze cztero- i dwukołowe spierdalają na boki, tak?!

Taki jest twój tok rozumowania.

Sam dostajesz ścisku dupy, bo chamstwo z ciebie wyłazi.
Zgłoś
wwwpl 2013-05-10, 11:22 1
napinaczy jak zwykle wielu, a jak trzeba wyjść z samochodu "zajebać kopa" temu motocykliście, to siedzą jak pizdy trzymając się kurczowo kierownicy i tylko słychać dźwięk centralnego zamka blokującego wszystkie drzwi
Zgłoś
jeloo 2013-05-10, 13:02 1
Kurwa, jaki debil. I potem na resztę motocyklistów spływa niczym niezasłużony hejt. Sorry, ale koleś który odpierdala takie rzeczy jak ta na tym filmiku, czy speeding, 200km/h w terenie zabudowanym lub jeszcze coś innego, nie zasługuje na miano motocyklisty. Co najwyżej to dawca, bo na pewno nie motocyklista.

Motocyklistą można kogoś nazwać kiedy jedzie tak, żeby minimalizować zagrożenie. Owszem, nie powiem, święty nie jestem. Ale dla mnie na motocyklu 50km/h to 50km/h a zakaz wyprzedzania to zakaz wyprzedzania. Motocyklista wie kiedy może sobie pozwolić a kiedy musi nieco dłoń przypilnować.

A te małpy które wsiądą na motocykl, i już myślą że są kierowcami pokroju Rossi'ego czy Pedrosy, i uważają się za "motocyklistów" a więc, jak myślą wszystko im wolno, tak naprawdę powinny znaleźć sobie inne zajęcie niż psucie imienia normalnym użytkownikom jednośladów.
Zgłoś
Sonal 2013-05-10, 14:23
Co Wy jeżdżący motorami dupicie o tych korkach i korkach. Na filmiku też mamy zajjeeeeeeeebisty korek. Jeżdzę po dużej aglomeracji ok. 25-30 tys. km rocznie i jakoś w korkachnie stoję. Więc czego Wam zazdrościć? Spoconej dupy gdy ja sobie wygodnie siedzę w klimatyzowanym wnętrzu słuchając muzyczki i popijając kawkę? Już nie wspomnę jak deszcz pada. A na końcu jak już ominiecie te kooorki (przeważnie takie jak na filmiku) to się wypierdalacie i wyjecie z bólu.
Trzeba być debilem z motorkiem by uważać iż motorek może być lepszym środkiem lokomcji.
Zgłoś
Matush5 2013-05-10, 14:25
2 dni temu byłem świadkiem po pierdolca na takim "wielkim skuterze" potężny motocykl ale z wyglądu jak skuter, na autostradzie w niemczech. Była kolizja auta stoją, wiadomo 3 pasy zastawione awaryjną latały służby zdrowia i policja a wielki giejor wyżej wspomniany między autami siu siu siu siu aż w końcu reakcja łańcuchowa jebnął w jedno auto odbił się od drugiego i zatrzymał na trzecim. I chuj 30 min korku więcej Takich bałwanów nie lubie, nie powiem niektórzy motocykliści pościsz ich ładnie podziękują lecą dalej. A inaczej jest jak taki chuj jeździsz nie umie maszyne ma cholera wie za ile tysiecy i pcha się ile wlezie, jeszcze trąbi jak by bossem był... Przez takich ludzi nie lubie motocyklistów...
Zgłoś
Geho 2013-05-10, 14:29
Koleś z filmika pała etc to nie ma co dyskutować, ale

@kkubam
motocykl stojący w korku zwiększa korek...
motocykl który przejedzie bokiem i ustawi się na światłach i jest choć trochę ogarnięty ruszy tak, że nie spowolni osoby która była 'legalnie" pierwsza -> korek idzie szybciej. Więc i kierowcy samochodów mają w tym zysk. Tzn na jednych światłach przejedzie np 10 aut i motocyklista co był z przodu, albo 9 aut i motocyklista który był w środku bo nie mógł zrobić tego sprawnie. Pomijając, że stojąc w korku jest katorgą, ale to już nasze życzenie i nie jest to żadnym argumentem. Ale można chociaż spróbować zrozumieć

@jeloo
dla mnie 50km/h to nie jest 50km/h bo trzeba też myśleć. Jak inne np samochody jadą 70 km/h na ograniczeniu 50 km/h to większe zagrożenie sprawiasz jadąc wolniej i tylko wkurwiasz ludzi niepotrzebnie (i siebie samego). Nie mówię, żeby zapierdalać, ale nie idźmy w drugą stronę. Poza tym wyprzedzam, nawet żeby odjechać trochę od kolumny aut i jechać "z ich prędkością" bo tak jest bardziej komfortowo i widzę drogę przed sobą, a nie żeby jebnąć o zajebistą dziurę bo jej nie zauważyłem.
Albo ciskać się na moto jak z epilepsją żeby dziury omijać bo zauważę dopiero jak samochód z przodu je ominie

@Sonal

ja dojeżdżam ~20 km, na moto zajmuje mi to z 30 min spokojnej jazdy, autobusem muszę wyjechać półtora godziny przed, samochód za dużo pali i nie stać mnie (ale i tak wolałbym moto )

A ostatnio jechałem ~75km/h i jakiś turbo skuter kymco mały i pierdzący z dzieciakiem w koszulce mnie zaczął wyprzedzać
Zgłoś
abcdefghaijklm 2013-05-10, 15:54 2
Chuj, jestem burakiem i nieudacznikiem. Dzisiaj jadąc motocyklem zauważyłem że przede mną 4 kołowa machina leci raz na 1 bok pasu potem na drugi. Początkowo myślałem że ktoś jedzie najebany w trzy dupy i się zarąbiście wkurzyłem. Jakie było moje zaskoczenie gdy w samochodzie zobaczyłem blondynkę gadająca przez telefon, w 2 ręce trzymającą jakiegoś burgera z Mc. Taki ze mnie chuj ze stanąłem dosłownie przy niej (było gorąco wiec miała otworzone okna) i trochę zacząłem gazować. Mam nadzieje ze się suce dobrze wtedy rozmawiało przez telefon
No i teraz dylemat mam, wiem ze wobec innych zachowałem się jak idiota i większość mnie zhejtowała ale powiedzmy sobie szczerze, dobrze kurwiszonowi. Co ciekawe, jakiś pan z samochodu obok mnie, widząc cała akcje (trudno było nie zauważyć jak jechała) zaczął tak śmiać - chyba zrozumiał czemu to zrobiłem.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-10, 17:32
Powinien odkręcić od początku i by go zdążył wyminąć. Tak się kończy spokojna jazda na moto.
Zgłoś
Zugu666 2013-05-10, 17:44
chuj w dupe temu motocykliscie. Jak jest debilem, to niech zostanie warzywem - mniejsze zagrozenie dla otoczenia.

Tobie chuj w dupe !
Zgłoś
S................d 2013-05-10, 19:51
Nie lubię głupich ludzi na motocyklach, których łatwo poznać, bo jeżdżą w t-shircie i jeansach na oczojebnych ścigaczach (mam szacun do tych, którzy jeżdżą bezpiecznie i cieszą się wiatrem w rozpiętej koszuli ). Moja znajoma 2 lata temu rozjebała się na ścigaczu tak, że wypierdoliło ją na zakręcie kilka metrów w pole. Do dzisiaj jeździ na wózku, a wszyscy tylko biadolą, jaka ona biedna i "pieniążki" zbierają na jej kolejne operacje. I kiedy mówię, że to selekcja naturalna i powinni wszyscy srać ze szczęścia, że nikogo przy okazji nie zabiła, to mają mord w oczach. Brak mi tolerancji dla skrajnego skretynienia kierowców, tym bardziej tych na motorach (bo oni albo się zabijają, co popieram, albo - co gorsza - potem jeżdżą na wózkach i trzeba ich ze wspólnej kasy leczyć).
Zgłoś
furak151 2013-05-10, 22:34
@zlomiarz666
Niestety wstał
Zgłoś
Mariusz3265 2013-05-11, 0:41
Zauważcie, że wyjechał z pasa na który wjeżdżają samochody z naprzeciwka... motocyklista pcha sie do gipsu...
Zgłoś
Sonal 2013-05-11, 11:31
me vs nublet napisał/a:

Chuj, jestem burakiem i nieudacznikiem. Dzisiaj jadąc motocyklem zauważyłem że przede mną 4 kołowa machina leci raz na 1 bok pasu potem na drugi. Początkowo myślałem że ktoś jedzie najebany w trzy dupy i się zarąbiście wkurzyłem. Jakie było moje zaskoczenie gdy w samochodzie zobaczyłem blondynkę gadająca przez telefon, w 2 ręce trzymającą jakiegoś burgera z Mc. Taki ze mnie chuj ze stanąłem dosłownie przy niej (było gorąco wiec miała otworzone okna) i trochę zacząłem gazować. Mam nadzieje ze się suce dobrze wtedy rozmawiało przez telefon
No i teraz dylemat mam, wiem ze wobec innych zachowałem się jak idiota i większość mnie zhejtowała ale powiedzmy sobie szczerze, dobrze kurwiszonowi. Co ciekawe, jakiś pan z samochodu obok mnie, widząc cała akcje (trudno było nie zauważyć jak jechała) zaczął tak śmiać - chyba zrozumiał czemu to zrobiłem.

No i.... Zal Ci dupę ściska, że jadąc samochodem można gadać przez telefon i jeść hamburgera? A Tobie co pozostało? Dziecinna przegazówka... Ojej chyba się blondyneczka popłakała widząc takie MACZO na motorku... Ojej jestem Twoim idolem
A Pan z samochdu śmiał się z politowaniem Ciebie durniu - i nawet tego nie zrozumiałeś potwierdzając obiegowa opinię ile max można mieć IQ, żeby móc jeździc motorkami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem