18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
DuckDodgers 2013-05-11, 13:12 1
Sonal napisał/a:

No i.... Zal Ci dupę ściska, że jadąc samochodem można gadać przez telefon

Typowy puszkowy morderca. Ale pewnie jak motocyklista przekroczy prędkość pierwszy wytykasz palcem co?

Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 13:30
DuckDodgers napisał/a:

Powinien odkręcić od początku i by go zdążył wyminąć. Tak się kończy spokojna jazda na moto.

I przez takich popierdoleńców jak ty, motocykliści mają taką a nie inną opinię. Widać, że jesteś półdebilem, który swój marny żywot skończy już niedługo, jeśli będziesz dalej podążał za swoją extra filozofią.
Mam tylko nadzieję, że nikt postronny nie ucierpi jak już postanowisz "odkręcać od początku" pajacu.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 13:51
hejcior napisał/a:

I przez takich popierdoleńców jak ty, motocykliści mają taką a nie inną opinię. Widać, że jesteś półdebilem, który swój marny żywot skończy już niedługo, jeśli będziesz dalej podążał za swoją extra filozofią.
Mam tylko nadzieję, że nikt postronny nie ucierpi jak już postanowisz "odkręcać od początku" pajacu.

Półdebilu jak wykonujesz manewr to należy go zrobić sprawnie a nie się czaić obok auta jak ten motocyklista, jak skręcasz w lewo przecinając pas również należy być jak najkrócej na środku jezdni. Jak wyprzedzasz nawet autem to należy jak najkrócej być na przeciwnym pasie i masz do tego użyć właśnie tych koni które zazwyczaj ludzie tacy jak Ty maja na wyrost w swoich samochodach/motocyklach. Nawet w książkach zalecają odkręcenie spod świateł żeby auta Ci nie siedziały na oponie. I półdebilu nie chodzi o osiąganie nadświetlnej tylko o dynamiczne i pewne wykonywanie manewrów, można odkręcić do 60 km/h i mieć auta 100m za sobą i wcale nie trzeba kręcić dalej do 300 pajacu. W mieście nie przekraczam zazwyczaj 50-60 bo jest to i tak już niebezpieczna prędkość ale w tłoku ale staram się trzymać poza zbitą grupą aut. Doszkol się jak tego nie rozumiesz i mam nadzieje, że nikt nie zginie przez Twoje flegmatyczne kierowanie i brak rozróżnienia co to jest nakurwianie jak debil a co pewną i dynamiczną jazdą.

A skoro już z siebie zrobiłeś barana to Cie uświadomię że mój wpis był półserio
Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 14:00
DuckDodgers napisał/a:

Półdebilu jak wykonujesz manewr to należy go zrobić sprawnie a nie się czaić obok auta jak ten motocyklista, jak skręcasz w lewo przecinając pas również należy być jak najkrócej na środku jezdni. Jak wyprzedzasz nawet autem to należy jak najkrócej być na przeciwnym pasie i masz do tego użyć właśnie tych koni które zazwyczaj ludzie tacy jak Ty maja na wyrost w swoich samochodach/motocyklach. Nawet w książkach zalecają odkręcenie spod świateł żeby auta Ci nie siedziały na oponie. I półdebilu nie chodzi o osiąganie nadświetlnej tylko o dynamiczne i pewne wykonywanie manewrów, można odkręcić do 60 km/h i mieć auta 100m za sobą i wcale nie trzeba kręcić dalej do 300 pajacu. W mieście nie przekraczam zazwyczaj 50-60 bo jest to i tak już niebezpieczna prędkość ale w tłoku ale staram się trzymać poza zbitą grupą aut. Doszkol się jak tego nie rozumiesz i mam nadzieje, że nikt nie zginie przez Twoje flegmatyczne kierowanie i brak rozróżnienia co to jest nakurwianie jak debil a co pewną i dynamiczną jazdą.

A skoro już z siebie zrobiłeś barana to Cie uświadomię że mój wpis był półserio

Jaki kurwa manewr? O czym ty bełkoczesz. Koleś wyjechał na przeciwległy pas ruchu a ty tu piedolisz kacapoły o "manewrach", o zasadach skręcania w lewo... Weź przeczytaj swoje "wyedukowane" wypociny i pierdolnij się głową w ścianę.

I polecam zapoznanie się z podstawami interpunkcji i zasad konstrukcji zdań, bo to u Ciebie leży i kwiczy, jak twój intelekt.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 14:15
hejcior napisał/a:

Jaki kurwa manewr?

Np. wyprzedzania jełopie, takiego chujowego wyprzedzania jak ten ćwok na filmiku. Jaki manewr lol...

hejcior napisał/a:

I polecam zapoznanie się z podstawami interpunkcji i zasad konstrukcji zdań, bo to u Ciebie leży i kwiczy, jak twój intelekt.

Skoro już się czepiasz takich pierdoł to pierwsze z brzegu hipokryto. Zdania zaczynamy z dużej litery tuku bez szkoły

I polecam przeczytać Moralność Pani Dulskiej zanim zaczniesz innym wytykać przecinek w złym miejscu.
Zgłoś
hejcior 2013-05-11, 15:18
DuckDodgers napisał/a:

Np. wyprzedzania jełopie, takiego chujowego wyprzedzania jak ten ćwok na filmiku. Jaki manewr lol...

Skoro już się czepiasz takich pierdoł to pierwsze z brzegu hipokryto. Zdania zaczynamy z dużej litery tuku bez szkoły
Obrazek

I polecam przeczytać Moralność Pani Dulskiej zanim zaczniesz innym wytykać przecinek w złym miejscu.

Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil. Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.
Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-11, 17:23
hejcior napisał/a:

Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil.
Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.

Aż - czyli 2 kliknięcia? Jesteś typowym hipokrytą co uwidoczniłem powyżej i faktycznie pozostało Ci tylko trochę powyzywać
hejcior napisał/a:

Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..

A co właśnie zrobiłeś cepie?
Zgłoś
hejcior 2013-05-12, 14:14
@DuckDodgers
jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem. Prowadzi się z tobą drewnianą rozmowę jak na "35 lat", które rzekomo przeżyłeś. Skończmy to bo nigdzie nas to nie zaprowadzi a tylko się błaźnisz, błaźnie.
Idź wykonuj "manewry", od których to jesteś ekspertem, tylko nie zabij przy tym nikogo innego.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-12, 19:34
Jak na razie tylko Ty się zbłaźniłeś odsyłając mnie do szkoły za źle postawiony przecinek a sam zaczynasz zdania z małej a pewnie bym się lepszych "kwiatków" ale mi się nie chciało szukać dalej Klasyczny polaczek hipokryta, dużo wyzwisk i zero argumentów.
Zgłoś
hejcior 2013-05-13, 18:16
Dałem Ci tylko do zrozumienia, że jesteś ćwierć-inteligentem - co można było wywnioskować z twojego pierwszego posta. Dalszego swojego kretynizmu dowiodłeś sam. I nie przypominam sobie, żebym użył jakiegoś niesamowitego wyzwiska pod twoim adresem, większość z epitetów to stwierdzenie faktycznego stanu twojego braku inteligencji. Wytykasz fakt, że nie postawiłeś przecinka i do tego się przyczepiłem, ale to, że zdania, które układasz są kompletnie pozbawione sensu już Cię nie rusza (o czym też wspomniałem - ale widać wolałeś to przemilczeć).
Jak pisałem wcześniej, idź się pierdolnij głową w ścianę, może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.

Aha. Zero argumentów? Nie musze ich podawać, piszesz je na własnej klawiaturze we własnych postach.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-13, 23:58
hejcior napisał/a:

może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.

GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
Zgłoś
hejcior 2013-05-15, 13:12
DuckDodgers napisał/a:

GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah

Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-15, 18:01
hejcior napisał/a:

Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.

W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia
Zgłoś
hejcior 2013-05-17, 18:06
DuckDodgers napisał/a:

W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia

Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-05-18, 10:42
hejcior napisał/a:

Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.

To Ty tak twierdzisz, natomiast Twoja polaczkowata hipokryzja jest czarno na białym kilka wpisów wyżej Teraz już możesz tylko kontynuować swoje wyzwiska jak stara katarynka
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem