Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i.... Zal Ci dupę ściska, że jadąc samochodem można gadać przez telefon
Typowy puszkowy morderca. Ale pewnie jak motocyklista przekroczy prędkość pierwszy wytykasz palcem co?
Powinien odkręcić od początku i by go zdążył wyminąć. Tak się kończy spokojna jazda na moto.
I przez takich popierdoleńców jak ty, motocykliści mają taką a nie inną opinię. Widać, że jesteś półdebilem, który swój marny żywot skończy już niedługo, jeśli będziesz dalej podążał za swoją extra filozofią.
Mam tylko nadzieję, że nikt postronny nie ucierpi jak już postanowisz "odkręcać od początku" pajacu.
I przez takich popierdoleńców jak ty, motocykliści mają taką a nie inną opinię. Widać, że jesteś półdebilem, który swój marny żywot skończy już niedługo, jeśli będziesz dalej podążał za swoją extra filozofią.
Mam tylko nadzieję, że nikt postronny nie ucierpi jak już postanowisz "odkręcać od początku" pajacu.
Półdebilu jak wykonujesz manewr to należy go zrobić sprawnie a nie się czaić obok auta jak ten motocyklista, jak skręcasz w lewo przecinając pas również należy być jak najkrócej na środku jezdni. Jak wyprzedzasz nawet autem to należy jak najkrócej być na przeciwnym pasie i masz do tego użyć właśnie tych koni które zazwyczaj ludzie tacy jak Ty maja na wyrost w swoich samochodach/motocyklach. Nawet w książkach zalecają odkręcenie spod świateł żeby auta Ci nie siedziały na oponie. I półdebilu nie chodzi o osiąganie nadświetlnej tylko o dynamiczne i pewne wykonywanie manewrów, można odkręcić do 60 km/h i mieć auta 100m za sobą i wcale nie trzeba kręcić dalej do 300 pajacu. W mieście nie przekraczam zazwyczaj 50-60 bo jest to i tak już niebezpieczna prędkość ale w tłoku ale staram się trzymać poza zbitą grupą aut. Doszkol się jak tego nie rozumiesz i mam nadzieje, że nikt nie zginie przez Twoje flegmatyczne kierowanie i brak rozróżnienia co to jest nakurwianie jak debil a co pewną i dynamiczną jazdą.
A skoro już z siebie zrobiłeś barana to Cie uświadomię że mój wpis był półserio
Półdebilu jak wykonujesz manewr to należy go zrobić sprawnie a nie się czaić obok auta jak ten motocyklista, jak skręcasz w lewo przecinając pas również należy być jak najkrócej na środku jezdni. Jak wyprzedzasz nawet autem to należy jak najkrócej być na przeciwnym pasie i masz do tego użyć właśnie tych koni które zazwyczaj ludzie tacy jak Ty maja na wyrost w swoich samochodach/motocyklach. Nawet w książkach zalecają odkręcenie spod świateł żeby auta Ci nie siedziały na oponie. I półdebilu nie chodzi o osiąganie nadświetlnej tylko o dynamiczne i pewne wykonywanie manewrów, można odkręcić do 60 km/h i mieć auta 100m za sobą i wcale nie trzeba kręcić dalej do 300 pajacu. W mieście nie przekraczam zazwyczaj 50-60 bo jest to i tak już niebezpieczna prędkość ale w tłoku ale staram się trzymać poza zbitą grupą aut. Doszkol się jak tego nie rozumiesz i mam nadzieje, że nikt nie zginie przez Twoje flegmatyczne kierowanie i brak rozróżnienia co to jest nakurwianie jak debil a co pewną i dynamiczną jazdą.
A skoro już z siebie zrobiłeś barana to Cie uświadomię że mój wpis był półserio
Jaki kurwa manewr? O czym ty bełkoczesz. Koleś wyjechał na przeciwległy pas ruchu a ty tu piedolisz kacapoły o "manewrach", o zasadach skręcania w lewo... Weź przeczytaj swoje "wyedukowane" wypociny i pierdolnij się głową w ścianę.
I polecam zapoznanie się z podstawami interpunkcji i zasad konstrukcji zdań, bo to u Ciebie leży i kwiczy, jak twój intelekt.
Jaki kurwa manewr?
Np. wyprzedzania jełopie, takiego chujowego wyprzedzania jak ten ćwok na filmiku. Jaki manewr lol...
I polecam zapoznanie się z podstawami interpunkcji i zasad konstrukcji zdań, bo to u Ciebie leży i kwiczy, jak twój intelekt.
Skoro już się czepiasz takich pierdoł to pierwsze z brzegu hipokryto. Zdania zaczynamy z dużej litery tuku bez szkoły
I polecam przeczytać Moralność Pani Dulskiej zanim zaczniesz innym wytykać przecinek w złym miejscu.
Np. wyprzedzania jełopie, takiego chujowego wyprzedzania jak ten ćwok na filmiku. Jaki manewr lol...
Skoro już się czepiasz takich pierdoł to pierwsze z brzegu hipokryto. Zdania zaczynamy z dużej litery tuku bez szkoły
Obrazek
I polecam przeczytać Moralność Pani Dulskiej zanim zaczniesz innym wytykać przecinek w złym miejscu.
Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil. Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.
Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..
Ah widzę, że zabolało? Aż musiałeś wejść w mój profil.
Hahaha jesteś żałosnym przykładem bezmózga.
Aż - czyli 2 kliknięcia? Jesteś typowym hipokrytą co uwidoczniłem powyżej i faktycznie pozostało Ci tylko trochę powyzywać
Gdyby nie fakt, że mi się nie chce, to bym odpowiedział..
A co właśnie zrobiłeś cepie?
jesteś ograniczonym umysłowo imbecylem. Prowadzi się z tobą drewnianą rozmowę jak na "35 lat", które rzekomo przeżyłeś. Skończmy to bo nigdzie nas to nie zaprowadzi a tylko się błaźnisz, błaźnie.
Idź wykonuj "manewry", od których to jesteś ekspertem, tylko nie zabij przy tym nikogo innego.
Jak pisałem wcześniej, idź się pierdolnij głową w ścianę, może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.
Aha. Zero argumentów? Nie musze ich podawać, piszesz je na własnej klawiaturze we własnych postach.
może dzięki temu nie zabijesz nikogo na drodze na swoim super ścigaczu przy jednym ze swoich super manewrów.
GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
GS500 to jest super ścigacz? Hahahahahahahahahah
Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
Ty na prawdę jesteś ograniczony umysłowo.
W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia
W zasadzie jak patrzeć na wszystkie Twoje wypowiedzi to nic więcej nie masz do powiedzenia
Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
Bo na twój temat nic więcej się powiedzieć nie da. Ot, cała zagadka. Klasyczny ćwierć-inteligent.
To Ty tak twierdzisz, natomiast Twoja polaczkowata hipokryzja jest czarno na białym kilka wpisów wyżej Teraz już możesz tylko kontynuować swoje wyzwiska jak stara katarynka
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów