Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ten kutas z auta miał oczy w dupie ze go nie widział? zostaje tylko nadzieja ze kierowca auta który wymusił pierwszeństwo przez jakiś czas będzie oglądał świat w kratkę a koledzy z celi zrobią mu z dupy pizdę
Kierowca akurat patrzył w lusterko, czy jakiś motocyklista nie jedzie
Możliwe, że kierowca auta przypadkiem uratował życie kogoś bardziej wartościowego.
@andrewerty
ale ty jesteś jebnięty... jedyne drogi jakie oglądasz to chyba w need for speedzie, ile już miałem sytuacji gdzie pojeb na motocyklu jadąc dużo powyżej dozwolonej zauważony był w ostatnim momencie i to tylko dzięki jego światłom, niestety ale szarówka, chujowa pogoda, "szara" pora roku powodują że naprawdę ciężko jest zauważyć pojeba któremu się śpieszy i myśli że jest zajebisty bo ma dwa kółka...
cool story bro
jak jest "szara" pogoda to swiatla kazdego pojazdu widac duzo wiekszej odleglosci niz w zajebisty sloneczny dzien. odpal nfs'a i pojeździj troche moze bedziesz mial wiecej takich sytucji
@andrewerty - lubisz popierdalać motorkiem po mieście? ;]
i dwiescie po miescie
a ten kutas z auta mial oczy w dupie ze go nie widzial? zostaje tylko nadzieja ze kierowca auta ktory wymusil pierszenstwo przez jakis czas bedzie ogladal swiat w kratke a koledzy z celi zrobia mu z dupy pizde
Właściciel skuterka max 50 km/h? Kurwa jak debil zapierdala ponad 100 w mieście to nie jesteś w stanie w takiej szarówie gościa nawet zobaczyć, szkoda tylko tego auta bo mu poszło po cenie zbytowej za klepanie boku, ale i tak nie jest źle bo szyby całe i wbił się klinem pod podwozie, a nie prostopadle w bok...
Naszczęście trafił w duże auto, więc pewnie nikomu nic się nie stało. Drzwi się wyklepie i wszystko będzie wporządku.
Kierowca auta wymusił pierwszeństwo Ty pierdolony imbecylu.
Kierowca auta wymusił pierwszeństwo Ty pierdolony imbecylu.
really Captain Obvious?
Jak ktoś wyżej napisał - 50 km/h to on nie jechał. Gdyby jechał - zdążył by wyhamować i by żył. Oczywiście wina osobówki, ale KAŻDY uczestnik ruchu drogowego powinien przestrzegać przepisów - są zrobione właśnie po to, by uniknąć takich sytuacji. Jednego podkaszarko-rider'a zapierdalającego 200km/h po mieście mniej - piesi mogą się czuć bezpieczniej ...
Pojebie jeden, albo masz ~13lat i chuja masz podstawy się wypowiadać w kwestiach ruchu drogowego, albo zwyczajnie jesteś idiotą.
Kierowca samochodu miał gigantyczną lukę, żeby wykonać manewr. Ta odległość byłaby wystarczająca w przypadku zachowania przez uczestników ruchu prędkości określonej przez znaki. Motoidiota nie zastosował się do warunków na własny pieprzony rachunek i poniósł konsekwencje. Mam tylko nadzieję, że zrozumiał ten fakt, nim mózg wylał mu się przez uszy.
I zanim zaczniesz ty i inni podobnie jebnięci komentować.
Owszem, jeżdżę motocyklem.
Owszem, zdarza mi się nadużywać prędkości, kiedy wiem, że mogę sobie na to pozwolić.
Gdybym to ja tak wyjebał, nie miałbym do nikogo pretensji poza samym sobą.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów