18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
D................a 2010-07-24, 10:30
Prof.S.Jonalista
Zgłoś
c................a 2010-07-24, 10:37 1
lol, i jeszcze ten koleś zaglądający zapewne z miną
Zgłoś
Wiochmen 2010-07-24, 10:45
Cytat:

lol, i jeszcze ten koleś zaglądający zapewne z miną

ze co kurwa??...tak to jest jak sie baby slucha
Zgłoś
T................r 2010-07-24, 10:50 5
fajne mają tam crash testy, niemiecka solidność i precyzja...
Zgłoś
trzelpy 2010-07-24, 10:53 1
nie wiem czemu ale wygląda na fejk ;( prosze cie borze, niech to nie będzie fejk ;(
Zgłoś
Magik2501 2010-07-24, 10:57 12
Motocykliści są potrzebni. Mój ojciec jest lekarzem i jeden jego kumpel pracujący jako chirurg lub coś w ten deseń opowiadał mu historię, jak to ktoś z rodziny przyszedł do niego i pytał, czy jednak da się ściągnąć skądś organy dla kogoś po wypadku, a ten lekarz (CAŁKOWICIE POWAŻNIE) odpowiedział, że nie ma teraz, ale przecież leje deszcz, wiec na pewno w przeciągu 2-3 dni przywiozą kawałki jakiegoś idioty na motorze. I najlepsze jest to, że lekarzy (słusznie) gówno interesuje zdanie rodziny, czy zgadzają się, żeby kretynowi wyciąć to, co się jeszcze z niego nada, czy nie.
Po tym, jak ojciec mi to opowiedział odzyskałem wiarę w służbę zdrowia. Nawet tę państwową.
Zgłoś
s................r 2010-07-24, 11:00 1
@up urzekła mnie Twoja historia....

A tak w ogole jak w kazdym fake'u obraz rozmyty...
Zgłoś
T................r 2010-07-24, 11:22 14
Magik2501
No patrz, a dla ciebie mózgu nie było...
Zgłoś
A................l 2010-07-24, 11:23 2
siwy_oscar napisał/a:

@up urzekła mnie Twoja historia....

A tak w ogole jak w kazdym fake'u obraz rozmyty...

A mnie urzekła twoja historia. Czyli wg ciebie taki Avatar był robiony w plenerze na obcej planecie bo obraz czysty więc "fake" to być nie może?
Zgłoś
grauper 2010-07-24, 11:35 1
Fake nie fake ale fajnie przypierdolił
Zgłoś
_InVictus_ 2010-07-24, 11:55
I kto mu dał prawko na motor? Jeszcze nie ruszył a już spierdolił...
Zgłoś
Speedballwtf 2010-07-24, 13:15
@trzelpy

życząc komuś czegos takiego zachowujesz sie jak zwykla kurwa nie czlowiek, sam jestem motocyklista wiem co to znaczy natomiast ja zycze tobie zebys to ty sie wpierdolil pod ten samochod i to jak najszybciej
Zgłoś
trzelpy 2010-07-24, 13:19
@Speedballwtf
Nie wiem czy zauważyłeś z jakiego kraju pochodzi ten koleżka, do motocyklistów nic nie mam bo sam lubie się od czasu do czasu czymś się przejechać, a idioci znajdą się wszędzie, nawet wśród rowerzystów. Także dziękuję za miłe życzenia ;*
Zgłoś
Wiochmen 2010-07-24, 13:31
ale o huj wam chodzi z tymi "kretynami" na motorach...przeciez on wolno wyjacha,czyli wedlug was to na motorze to tylko debile smigają nie ważne czy zapierdala czy nie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem