Motocyklista stracił panowanie nad swoją maszyną i spadł „na główkę" z półki skalnej. Nie wiadomo, czy nic mu się nie stało.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kamerka "GoPro", tak? Dla mnie to raczej kamerka "ŁołAleJebnoł". A tak znów wracając do tych filmików, czy już ludzie nie robią nic dla siebie. Tylko nawet wypady na motorze muszą kręcić. Z drugiej strony lubię to oglądać więc więcej takich popisów.
@Up: Jakbyś wyszedł kiedyś z domu... nie dobra siedź w domu ale usuń konto
Cytat:
Hmmm, też próbowałem z drugiej strony i uważam, że to kompletnie bez sensuZ drugiej strony lubię to oglądać więc więcej takich popisów.
" Motocyklista stracił panowanie nad swoją maszyną i spadł „na główkę" z półki skalnej. Nie wiadomo, czy nic mu się nie stało."
Biedny..napewno coś musiało się mu stać...Połamane plastiki, rama pewnie też dostała i ciekawe jak z silnikiem..ehh..
Biedny..napewno coś musiało się mu stać...Połamane plastiki, rama pewnie też dostała i ciekawe jak z silnikiem..ehh..
Buty nie spadły więc żyje.
Pierdolnięcie od 0:18, potem już nic ciekawego.
A pomyślałeś o tym że można taki filmik nagrać żeby potem sprawdzać na nim gdzie się np. robiło błędy techniczne, co można by dopracować w technice jazdy ? Poza tym dla wielu osób jest to pasja którą chcą się dzielić z innymi, którzy oczywiście są w temacie i ich to interesuje.
garota napisał/a:
Kamerka "GoPro", tak? Dla mnie to raczej kamerka "ŁołAleJebnoł". A tak znów wracając do tych filmików, czy już ludzie nie robią nic dla siebie. Tylko nawet wypady na motorze muszą kręcić. Z drugiej strony lubię to oglądać więc więcej takich popisów.
A pomyślałeś o tym że można taki filmik nagrać żeby potem sprawdzać na nim gdzie się np. robiło błędy techniczne, co można by dopracować w technice jazdy ? Poza tym dla wielu osób jest to pasja którą chcą się dzielić z innymi, którzy oczywiście są w temacie i ich to interesuje.
Temat z forum ADV, tutaj link (po angielsku, zdjęcia na trzeciej stronie):
advrider.com/forums/showthread.php?t=867625
Dla "nie szprechających"
Kolo robił TAT ( Trans America Trial), czyli przejazd w poprzek przez Stany, nie dotykając asfaltu.
Miał niesamowitecho farta, jedynie mocno ibił żebra, wskutek czego odrobinę zapadło mu sie pluco. Motor po wyprostowaniu kierownicy odjechał o własnych siłach.
Fuks
advrider.com/forums/showthread.php?t=867625
Dla "nie szprechających"
Kolo robił TAT ( Trans America Trial), czyli przejazd w poprzek przez Stany, nie dotykając asfaltu.
Miał niesamowitecho farta, jedynie mocno ibił żebra, wskutek czego odrobinę zapadło mu sie pluco. Motor po wyprostowaniu kierownicy odjechał o własnych siłach.
Fuks
Legenda głosi ze dalej tam leży
dobrze że kamerce nic nie jest :3
w końcu słychać co dzieje się dalej po utracie przytomności i chrapaniu ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów