📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ciekawe ilu tu taj na stronie jest motocyklistów nie reagujących na takie durne wpisy
Do złamania zostały jeszcze tylko prawa fizyki...
Jego baba ma kochanka, co mu ja ciagle rucha i ucieka przed nim na motorze. Po wielu pościgach, Halman wciąż go nie może złapać i w głębi duszy życzy mu śmierci, przez co nienawidzi wszystkich posiadaczy jednośladów. Halmana ogromne poroże, sprawie gdyż ma on problemy w pościgu za nim. Rogi przeszkadzają mu w prowadzeniu pojazdu.
To zwykłe motopizdy. Obok kiblarzy i pedalarzy to zmora naszych dróg.
Pedator napisał/a:
To zwykłe motopizdy. Obok kiblarzy i pedalarzy to zmora naszych dróg.
„Super partia kurwo”
psyhepl napisał/a:
Ciekawe ilu tu taj na stronie jest motocyklistów nie reagujących na takie durne wpisy
Coś tam próbował ale śliskość i brak rozwagi go przerosły.... i tak się wyjebał
psyhepl napisał/a:
Ciężko reagować jak się połamało rączki na pedalskim rydwanie
psyhepl napisał/a:
Ja za kilka godzin odbieram prawko na A i mam nadzieję że nie będę za szybko na sadolu.
Halman napisał/a:
swoich koleżanek to tutaj nie szukaj
Niby dlaczego ma nie szukać, bo jakiś życiowy przegryw zdominował portal nudnymi filmikami o tej samej tematyce? Wyjdź w końcu z tej piwnicy na świeże powietrze, może urlop sobie zrób, wyjedź gdzieś, poznaj w końcu kogoś, jakichś kolegów, koleżanki, może w końcu ci się uda…
Zjebane kurwa hopki-spowalniacze i ograniczenia do 20km/h.. Po chuj w ogole budować tam drogę? Zrobili by zwyczajny deptak z kostki brukowej z możliwościa wjazdu samochodem i sytuacja była by jasna dla wszystkich. Ale nie... lepiej zrobić tak, żeby wszystkich wkurwić. Lewackie kurwa twory.
Prędkość chyba nie była duża. Ameryki nie odkryję, ale punkty przyczepności w moto są dwa. Powierzchnia opony, którą sie styka z asfaltem to kilka centymetrów kwadratowych. Hamowanie na mokrej nawierzchni niczego nie ułatwiło. Nie wiem co bym zrobił, ale na decyzję mamy ułamek sekundy..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów