📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuj w dupę wszystkim tylko nie mnie
Mi się to podoba. Może jestem popierdolony, ale póki nie zabiją nikogo to mi to nie przeszkadza.
A teraz słucham jak to mają się we mnie wjebać i mnie zabić.
Mi się to podoba. Może jestem popierdolony, ale póki nie zabiją nikogo to mi to nie przeszkadza.
A teraz słucham jak to mają się we mnie wjebać i mnie zabić.
Gość kręci wolne cyrkle z HB gdzie najwyżej może komuś zarysować lakier(co i tak pójdzie z OC),ale sadolowe grono antyjednośladowe które do 10 roku zycia jeździło z kólkami bocznymi w swym wigry i tak strzelałoby do takich kryminalistów którzy w końcu mogą zabić. Szanuj innych pasje.
BlckSn napisał/a:
Po prostu strzelać. Wystrzelać ścierwo jak kaczki i po problemie.
Ale dlaczego chcesz strzelać do policji?
Hoofner napisał/a:
Co cipko bieda w domu nie stać nawet na skuter , ścierwo to wyszło z dupy twojej starej czyli tak TY
Wszyscy motocykliści, którzy narażają życie innych odpierdalając na ulicach takie maniany powinni zostać zastrzeleni strzałem w potylice. Na to samo wyjdzie, bo gdy jest wypadek ginie przeważnie też ten cwel na motorze, więc nie ma komu nawet spuścić wpierdol.
Od Stuntu są zamknięte lokacje, takie jak parkingi, czy nieczynne lotnisko (jak akurat w moim pobliżu - jest i se jeżdżą i nikogo nie wkurwiają).
@curt1 A nie pomyślałeś paziu że nie każdy mieszka w pobliżu nieczynnego lotniska? Nie wiem o co się tak sracie, jak się moturzysta w ciebie wpierdoli to i tak jego ubezpieczyciel to pokryje a w samochodzie raczej na pewno jesteś bezpieczny
Koledzy motocykliści jak załapali jednego to żaden się nie zatrzymał, wszyscy od razu długa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów