📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po prostu strzelać. Wystrzelać ścierwo jak kaczki i po problemie.
zajebiste są sygnały policyjne w stanach, a najlepsze są jak patrolują, suną powolutku wydając różnorodne dźwięki i światła, kozacko
Trzeba być pierdolniętym żeby uciekać w Stanach przed policją.
A za odpierdalanie takich rzeczy na drogach publicznych powinno zostać zabrane prawo jazdy i konfiskowany motocykl, proste jak drut.
A za odpierdalanie takich rzeczy na drogach publicznych powinno zostać zabrane prawo jazdy i konfiskowany motocykl, proste jak drut.
BlckSn napisał/a:
Po prostu strzelać. Wystrzelać ścierwo jak kaczki i po problemie.
Co cipko bieda w domu nie stać nawet na skuter , ścierwo to wyszło z dupy twojej starej czyli tak TY
Hoofner napisał/a:
Co cipko bieda w domu nie stać nawet na skuter , ścierwo to wyszło z dupy twojej starej czyli tak TY
Tylko się nie zesraj zaraz z tymi gimbusiarskimi tekstami pizdeczko
Jest bodajże takie prawo, że jak motocyklista jedzie powyżej określonej prędkości, to policja nie ma prawa go gonić, żeby nie stwarzać zagrożenia na drodze (bo motocyklista może się wystraszyć, albo zrobić coś głupiego i w kogoś przyjebać). Mogą jedynie próbować go zatrzymać, poprzez blokowanie przed nim drogi itd.
Chcą niech jeżdżą. Ja tam w aucie czuję się bezpieczny. A jak on chcę zap*erdalać to jego sprawa.
Kocham motocykle. Ale jak widzę takie rzeczy to mam ochotę tak jak już ktoś napisał "powystrzelać ich jak kaczki". Rozumiem ćwiczenia stuntu na parkingu - terenie na którym nie będzie nikomu przeszkadzał ani stwarazał zagrożenia. ale takie odpierdalanie jest głupie. Tworzy tylko zły obraz motocykliostów. To samo tyczy się zapierdalania na drogach ciasnych, obfitych w ruch itd.
Ten z 3:30 pewnie potem mówił: ależ Panie władzo ja nic takiego nie zrobiłem, wcale nie chciałem łamać przepisów i przy okazji Pana powkurwiać myśląc, że i tak Panu spierdolę.
@Tomikchomik1
W UK nie mogą ścigać jednośnadów jeśli kierowca nie ma kasku. Fakt.
Fakt numer dwa, gość z 3:30 dostał 10 tysięcy odszkodowania za nieuzasadnione aresztowanie oraz bezpodstawne użycie siły. Wyczytane na stronce Ride of the Century. Sąd stwierdził, że został zatrzymany jak kryminalista za 'jedynie' spowodowanie kolizji
W UK nie mogą ścigać jednośnadów jeśli kierowca nie ma kasku. Fakt.
Fakt numer dwa, gość z 3:30 dostał 10 tysięcy odszkodowania za nieuzasadnione aresztowanie oraz bezpodstawne użycie siły. Wyczytane na stronce Ride of the Century. Sąd stwierdził, że został zatrzymany jak kryminalista za 'jedynie' spowodowanie kolizji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów