motocyklista z wyniku poniesionych obrażeń, niezły kisiel się rozlał na drodze, nie miał zapiętego kasku...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
motocyklista z wyniku poniesionych obrażeń, niezły kisiel się rozlał na drodze, nie miał zapiętego kasku...
@up
Próbowałeś być śmieszny, ale tylko się ośmieszyłeś.~Paolo Coelho
Próbowałeś być śmieszny, ale tylko się ośmieszyłeś.~Paolo Coelho
Telemarka nie było :/
Lot też nie najlepszy.
Lot też nie najlepszy.
bezpardonowo wjeżdzać na skrzyżowanie na zielonym, toż to diabeł wcielony
Ej, skurwiałe chujki, żodyn nie popatrzył, ze to zielone to do skrętu w prawo? Sam się zastanawiałem bo niby pas i do jazdy na wprost i do skrętu ale na światłach wyraźnie jest zielona strzałka w prawo, bez tej na wprost. Czyli wjebał się nie na zielonym a na czerwonym.
Grunt, że nie przeżył.
Od 13 do 15 sekundy widać wyraźnie.
Grunt, że nie przeżył.
Od 13 do 15 sekundy widać wyraźnie.
Wina kierowcy
pakozi napisał/a:
A co, ubogi zasób słownictwa nie pozwala na zrozumienie sensu zdań złożonych?
Długo układałeś to zdanie ?
Dexter37, radzę się najpierw lepiej zapoznać z przepisami a nie wyzywać innych od "skurwiałych chujków" jadąc na tym pasie i mając zielone światło mógł jechać prosto albo skręcić w prawo
powtorek wiecej niz na lidze mistrzow
Y'know, I've come across a lot of psychos, but none as fucking boring as you. You are a real boring fuck. Sorry, sorry, I know you disapprove of swearing so I'll sort that out. You are a boring F, star, star, CUNT!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów