motocyklista z wyniku poniesionych obrażeń, niezły kisiel się rozlał na drodze, nie miał zapiętego kasku...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
motocyklista z wyniku poniesionych obrażeń, niezły kisiel się rozlał na drodze, nie miał zapiętego kasku...
Pelerynka najlepsza... +5 chyba mu do lotu dodała, ale kask to z -10 odebrał od wytrzymałości
Romo666 napisał/a:
"patrz w lusterka motocykle są wszędzie" ...
toż patrzył w te lusterka bo przodem w niego przyjebał...
dalej twierdzisz że te parzenie coś da?
E, czy mi się zdaje czy to czerwone co ledwie widać to jednak chyba z bagażu a nie z czaszki? Nie widzę wyraźnie...
Wina kierowcy osobówki i Tuska.
Wina kierowcy osobówki i Tuska.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów