📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jazda z kurwą.. Ty patrz w lusterka, ale jak chcesz na trasie wyprzedzić, a jedzie taki szmaciarz lewym pasem to ni chuja ci nie zjedzie, bo on najszybszy, a lusterka ma dla ozdoby.
W tym przypadku dobrze, że nagranie jest dłuższe, bo jakby był sam moment pobicia to byłby lament, że biednego motocyklistę pobili
TranzystorWyklęty napisał/a:
W tym przypadku dobrze, że nagranie jest dłuższe, bo jakby był sam moment pobicia to byłby lament, że biednego motocyklistę pobili
Akurat tutaj motopizda jest zawsze winna
Miałem keidyś sytuacje, że zwróciłem skuterzyście uwage że zostawił skuter na miejscu dla inwalidów pod sklepem. Jak zaczał piłować ryja że mnie rozjebie, cwele itd. to mu powiedziałem, że przepraszam na pierwszy rzut oka nie było widać że inwalida umysłowy. No i sie zaczęło. Dobrze, że szybe miał otwartą to pierwszym prostym mu nos przetrąciłem, ale wierzcie mi ubić człowieka w kasku jest bardzo ciężko. Propsy dla busiarza.
Za takie stabilne trzymanie telefonu powinien nagrywającemu też wpierdolić
Jak zwykle nie wycięto początek i nie znamy powodu spiny. Troche szkoda bo to jednak ma znaczenie.
jebane cwele pizdocyklisci . za duzo sie naogladali filmow o gangach motocyklowych
Jeśli nigdy nie dane było ci zaznać tej przyjemności prowadzenia motocykla to:
ZAMKNIJ RYJ CWELU.
ZAMKNIJ RYJ CWELU.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ CWELU.
To żadna przyjemność, wracaj dotykać się fiutami z kolegami na spocie.
Plastykpl napisał/a:
ZAMKNIJ RYJ CWELU.
Ale nie musisz nam mówić co ci mama do snu spiewala
Powiem tak, ja bym ściągnął kask i mu jeszcze nim napierdolił, nie jeden jest filmik jak chłopak na Moto napierdala takich kozaczków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów