Trochę mnie nie było ale już jestem i mam dla was to:
Motocyklista rocznik 1980 na motocyklu Yamaha YZF-R1 próbował przeskoczyć na żółtym skrzyżowanie i mu nie wyszło gdyż przyj🤬 w skręcającego w lewo Focusa. Ranił pasażera a sam pożegnał wszystkich. Południowo-zachodnia część Moskwy.
Chwila po
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Laweta na miejscu już sekundę po wypadku.
TT4
2017-05-27, 2:04
Up standardowo:
"OK Wysyłam lawetę!"
Eeeeee tammmm... ruska to nawet nie szkoda.....
Another one bites the dust!
Za wolno jechał. Jakby zap🤬lał 200km/h to by mu się udało
Ja mam zwalniać bo skrzyżowanie ja? Patrz jak zap🤬lam...
v................y
2017-05-27, 21:48
Kierowca puszki nie patrzył w lusterka
Tak to jest jak ma się krótki i wolny rozum, a za szybką maszynę. Rozumiem zap🤬lać po pustych lub prawie pustych drogach poza terenem zabudowanym ale w mieście w korku gdzie jest totalny brak widoczności? Ogólnie kręcą mnie motocykle i prędkość ale żeby zapierdzielać tak w takim ruchu to jest kompletny brak wyobraźni i samolubstwo bo to jest chwila moment zabić siebie lub inne niewinne osoby.
Bardzo dobrze. Im mniej tego ścierwa na drodze tym lepiej. Człowiek nie może nawet w spokoju wypocząć w weekend bo ci sk🤬iele na pełnej piździe jeżdżą po miastach i wsiach tak że ich na wiele kilometrów słychać. Egoistyczne sk🤬iele.
Szkoda tylko, że szkody poczynił. Lepiej jak by w betonową ścianę przyj🤬. Takich mi nigdy nie żal...
igorektgk napisał/a:
Laweta na miejscu już sekundę po wypadku.
W 5sekundzie widać, po prawej stronie eRka też już stoi
Hehe a kierowca w Chevrolecie elegancko, podjechał troche bliżej bo się zwolnilo jedno miejsce i dalej na luzaczku czeka na zielone.