Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa ja znam ludzi co tramwajów nie widza a co dopiero jakiś jednoślad.
A propos ślepych, to coś bym o polityce i kościele napisał, ale pewnie tylko parę chujów dostanę.
"Wypadek Paderewskiego". Zmartwychwstał?
Ignacy Paderewski zmartwychwstał, a Janek Wiśniewski padł.
no i pizda jak nic
a chuj miasta nie podał -zbok ze wsi !
Wrocław...
google.com/maps/@51.1137786,17.0906295,3a,75y,169.84h,93.04t/data=!3m6...
Wrocław...
@51.1137786,17.0906295,3a,75y,169.84h,93.04t/data=!3m6!1e1!3m4!1scNgrnANF0B0fizMS7y8C1w!2e0!7i13312!8i6656
Na tym skrzyżowaniu jakiś czas temu co chwila zmieniali pierwszeństwo, i w sumie to jak ostatnio tamtędy jechałem główna droga szła tak jak jechało auto. Nie żebym bronił ślepych debili nie patrzących na znaki, nie zlinczujcie mnie. po prostu ludziom tam często się myli bo jeżdżą na pamięć.
„Jak zwykle niewidoczny”. Kurwa ja znam ludzi co tramwajów nie widza a co dopiero jakiś jednoślad.
Potwierdzam, jestem motorniczym w Gdańsku i powiem Wam tyle : na 8h pracy zazwyczaj minimum ze trzy osoby wymuszą pierwszeństwo, z czego jedna tak, że muszę hamować hamulcami awaryjnymi i wtedy prawa fizyki organizują zbiórkę pasażerów pod kabiną. Jedziesz 70km/h, tramwaj 42,5 tony, z bydłem prawie 60 ton. Typ ZATRZYMUJE się przed przejazdem, stoi stoi, patrzy mi w oczy.... i nagle stwierdza, że zdąży! No i owszem zdążył, zabrakło metra. Typ miał farta, że zacząłem praktycznie od razu hamować, bo coś mi w nim nie grało, a by był zajebisty materiał na harda.
"Wypadek Paderewskiego". Zmartwychwstał?
A propos ślepych, to coś bym o polityce i kościele napisał, ale pewnie tylko parę chujów dostanę.
Pewnie mógł byś bana dostać jeśli to o polityce było by niewygodne.
@ 35i, jak masz coś o ślepych pedofilach. pisz śmiało
Ignacy Paderewski zmartwychwstał, a Janek Wiśniewski padł.
A ktoś w okularach może podejść pod kategorie „ślepego”?
A ktoś w okularach może podejść pod kategorie „ślepego”?
Jeszcze zdąży oślepnąć, ale ważne, że tak kocha dzieci
Pewnie mógł byś bana dostać jeśli to o polityce było by niewygodne.
Potwierdzam, jestem motorniczym w Gdańsku i powiem Wam tyle : na 8h pracy zazwyczaj minimum ze trzy osoby wymuszą pierwszeństwo, z czego jedna tak, że muszę hamować hamulcami awaryjnymi i wtedy prawa fizyki organizują zbiórkę pasażerów pod kabiną. Jedziesz 70km/h, tramwaj 42,5 tony, z bydłem prawie 60 ton. Typ ZATRZYMUJE się przed przejazdem, stoi stoi, patrzy mi w oczy.... i nagle stwierdza, że zdąży! No i owszem zdążył, zabrakło metra. Typ miał farta, że zacząłem praktycznie od razu hamować, bo coś mi w nim nie grało, a by był zajebisty materiał na harda.
Jak tak, to zamontuj kamerkę i nie hamuj. Będzie więcej dobrego materiału na harda.
Jeszcze zdąży oślepnąć, ale ważne, że tak kocha dzieci
Kocha, kocha… jak by jutra miało nie być.
Kocha, kocha…
Najbardziej to kochał jego nieżyjący mocodawca.
Król tej pedofilskiej mafii.
Skręcasz w lewo z podporządkowanej, po drodze przejście dla pieszych 2 tory tramwajowe oraz rozjazdówka towrów skręcających w paderewskiego.
Czyli masz 1,5 - 2 długości samochodu gdzie trzeba wjechać na czuja że tramwaju nie przyblokujesz.
Wina kierowcy , ale skuterek też mógł w ramach kooperacji ciut zwolnić... nie raz ściągałem nogę z gazu aby dać komuś czas na włączenie się do ruchu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów