📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A co miał kurwa zrobić przy takim zdarzeniu wezwać straż pożarną i trzy karetki pogotowia? Fakt, że jest imbecylem i gdyby obok były bagiety to dostałby mandat ale na jego głupie szczęście nic się nie stało. Przynajmniej na filmie tyle widać. Jeśli dziecko doznało jakichś obrażeń to rzeczywiście można by wezwać policję ale raczej mu się przyfarciło.
Zresztą jakbyś jechał łyknięty bez prawka też byś spierdalał
Nic się nie stało, ale typ ewidentnie jest debilem.
Coś czuję że w końcu trafi tam gdzie jego miejsce, czyli na HARDa
Coś czuję że w końcu trafi tam gdzie jego miejsce, czyli na HARDa
Barnellini napisał/a:
A co miał kurwa zrobić przy takim zdarzeniu wezwać straż pożarną i trzy karetki pogotowia? Fakt, że jest imbecylem i gdyby obok były bagiety to dostałby mandat ale na jego głupie szczęście nic się nie stało. Przynajmniej na filmie tyle widać. Jeśli dziecko doznało jakichś obrażeń to rzeczywiście można by wezwać policję ale raczej mu się przyfarciło.
Ale nie zmienia to faktu, że chuj mu w dupe. I całej reszcie motocweli.
To nie jest motocyklista. To obsrany czeresniak w krótkich gaciach i rekawku wyrywający karyny pod remizą na swój motór.
Dziś dziecko, jutro drzewo
Olsztyn taki piękny
Szkoda że nie w policjanta po cywilu dwie pieczenie na jednym ogniu.
Tylko za wolno jechał.
Tylko za wolno jechał.
A mógł zabić!
A tak poważnie, to zauważcie, że po zderzeniu dzieciakowi włączył się napęd 4x4.
PS. I motopizdy dziwią się, że nikt ich nie lubi.
A tak poważnie, to zauważcie, że po zderzeniu dzieciakowi włączył się napęd 4x4.
PS. I motopizdy dziwią się, że nikt ich nie lubi.
Dorosły z przodu dziecko gówno obserwował. A krótko portkowy profesjonalista miał pecha.
Akcja z mojego miasta podobno sprawa zostanie umożona, ze względu na brak tablic rejestracyjnych takie słowa usłyszała matka od policji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów