Zdarzenie umiejscowione jest w okolicy 2:20. Pierwej widzimy zgrabne manewry wyprzedzania samochodów na autostradzie, gdzie kierowca motocykla sprawnie lawiruje pośród gąszczu samochodów. Następnie nasuwa się na myśl zapomnienie o hamowaniu i wykonanie manewru w ostatniej chwili przez co następuje wywrotka. Motocykl pozostawia za sobą ślad z paliwa, które zapalone dewastuje sprzęt nieuważnego rajdowca.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
grill na środku autostrady
i po motorynce
nigdy nie pojmę idiotów, którzy zapierdalają przy dużym natężeniu ruchy nie ważne czy to na motocyklu czy w puszce.
mygyry napisał/a:
Zwykły dureń, na tatar go
Jak większość tych motozjebów.
Wyprzedza na centymetry, nie zważa na innych uczestników ruchu.
Akcja kończy się tak, jak musiała Brawo!
...i nikt nie miał gaśnicy na początku palenia się skuterka???
Dzięki pojebowi skutecznie zablokowano 3 pasy ruchu i na pewno wiele osób spóźniło się do pracy
W ogóle jedzie jak pierdolnięty typowy dawca (rogówki).
Wyprzedza na centymetry, nie zważa na innych uczestników ruchu.
Akcja kończy się tak, jak musiała Brawo!
...i nikt nie miał gaśnicy na początku palenia się skuterka???
Dzięki pojebowi skutecznie zablokowano 3 pasy ruchu i na pewno wiele osób spóźniło się do pracy
Dostał to na co sobie zasłużył, jeszcze powinien bulić za wyrządzone szkody i za pomoc straży pożarnej.
całe szczęście w Polsce dla bezpieczeństwa dodają wody do benzyny
Rudinxon napisał/a:
Serio, nikt tam nie miał gaśnicy?
Sam jeżdżę szybko ale na takiego pouczacza drogowego, który sam pierdoli wszystko inne też by mi było szkoda gaśnicy.
Jakby nie miał rejestracji albo miał podgiętą i poszedł w las to też nawet bym nie spojrzał.
co za debil... co on to w ogóle odjebał przy tym hamowaniu...
pan i władca 6 pasów...
pan i władca 6 pasów...
Z każdym miesiącem coraz głupsze są te komentarze, nawet nie ma komu piwa kliknąć. Nie wiem czy zauważyliście, ale do momentu wypadku nagranie jest przyspieszone. Ile on tam mógł jechać 150? No zapierdalanie straszne...
Co on dojebał? Przeliczył się wykonując hamowanie? To hamowanie nie było nawet zamierzone. On chciał ominąć golfa, ale w następnym momencie golf zaczął zmieniać pas. Chciał pewnie przyhamować i odbić w prawo, ale na jego nieszczęście golf go zobaczył i zaprzestał wykonywania manewru. Zaczynając hamować pewnie miał już świadomość, że przyjebie, ale wolał przejebać mu w dupę niż zostać zapchany pod koła sąsiedniej ciężarówki.
Co on dojebał? Przeliczył się wykonując hamowanie? To hamowanie nie było nawet zamierzone. On chciał ominąć golfa, ale w następnym momencie golf zaczął zmieniać pas. Chciał pewnie przyhamować i odbić w prawo, ale na jego nieszczęście golf go zobaczył i zaprzestał wykonywania manewru. Zaczynając hamować pewnie miał już świadomość, że przyjebie, ale wolał przejebać mu w dupę niż zostać zapchany pod koła sąsiedniej ciężarówki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów