📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Co to za pojazd w 23 sekundzie?
"Powrót do przeszłości 7".
Ale się musieli zdziwić w 1927 roku, jak im się z znikąd pojawił dziwny kosmita w hełmie z plastikowymi odczepianymi nogami.
Ale się musieli zdziwić w 1927 roku, jak im się z znikąd pojawił dziwny kosmita w hełmie z plastikowymi odczepianymi nogami.
Presty napisał/a:
Ford T?
Ford T był produkowany w całej gamie... czarnych kolorów.
.
.
.
...dobra, tylko do 1926 roku, potem był większy wybór.
Nie taki znowu rzadki przypadek. Mój kuzyn stracił nogę w wypadku na moto a po rehabilitacji z protezą śmigał samochodem i motocyklem. Chcieć to móc!
Fajna babka, gałę opierdoli nogę przyniesie..
Głupia pizda bo zamiast pomóc dojść do tego motocykla i ruszyć to odjechała...
No i teoria einsteina obalona. Byt spadł, motocyklista przeżył
Mózg widać też stracił skoro dalej jeździł. Chyba, ze nigdy go nie miał.
Jebaniutki pasjonat Drugi raz przez motor nogę stracił a dalej jeździ hahaha
ellsworth napisał/a:
Mózg widać też stracił skoro dalej jeździł. Chyba, ze nigdy go nie miał.
a ty pewnie tylko furmanką albo na piechotę
dla rozjaśnienia sytuacji: w kuzyna wjechał napruty gość jadący samochodem pod prąd na rondzie
ale to oczywiście motocyklista nie ma mózgu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów