Niestety...tym razem przeżył...ale w jakim stylu:)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aż mi się motyw z hindusem i koniem przypomniał.
O ironio, przeżył tylko i wyłącznie dzięki śliskiej nawierzchni...
Spokojnie, spokojnie. Następnym razem nawet na harda będzie za mocne.
Niestety motocyklista przeżył, a Ty kiedy zdechniesz ? Zdąrzysz przed ukończeniem gimnazujm ?
Sradowazy-weż sobie coś na uspokojenie dzisiaj coś się tak podjarał
@Sradowazy
Jak ci nie staje to się wyżal a nie się spinasz.Wysłuchamy!
Jak ci nie staje to się wyżal a nie się spinasz.Wysłuchamy!
Jaka "Motocyklistka"? Tam nie widać czy to on czy ona... Co ten reporter gada.
@ener737, spokojnie, w 4 klasie powinieneś już umieć czytać ze zrozumieniem.
Co to w ogóle za tekst: "Niestety...tym razem przeżył". Chciałbyś, żeby o tobie też tak napisali, kiedy znajdą cię z opuszczonymi spodniami nieprzytomnego przed komputerem?
ogólnie to powinien paść na kolana i iść do Częstochowy... Ale facet / kobitka wykazał / wykazała się nie lada refleksem... jak wiadomo że masz w coś przyjebać kładź moto na bok i módl się żeby nic twardego na trajektorii lotu nie było.
Przewrócił się na motocyklu wielki wyczyn. Nawet kukła tak potrafi, nie wiem czym się podniecacie.
Po pierwsze - szczerze jebie mnie to co o mnie napiszą po śmierci...
po drugie - mam motocykl i zamontuje sobie kamerkę aby był lepszy materiał (może na harda)
po trzecie - to nie portal dla dzieci więc wypierdalać od mojej osoby
po czwarte - spuszczone spodnie to mam tylko gdy mojego wielbłąda rucham w dupkę
Peace:)
po drugie - mam motocykl i zamontuje sobie kamerkę aby był lepszy materiał (może na harda)
po trzecie - to nie portal dla dzieci więc wypierdalać od mojej osoby
po czwarte - spuszczone spodnie to mam tylko gdy mojego wielbłąda rucham w dupkę
Peace:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów