18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Motocyklista uniknął śmierci
dareqq • 2011-07-07, 17:57
Niestety...tym razem przeżył...ale w jakim stylu:)

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
A................N 2011-07-07, 18:15 5
Aż mi się motyw z hindusem i koniem przypomniał.
Zgłoś
tfojastara 2011-07-07, 19:19
O ironio, przeżył tylko i wyłącznie dzięki śliskiej nawierzchni...
Zgłoś
Basika063 2011-07-07, 21:12
Spokojnie, spokojnie. Następnym razem nawet na harda będzie za mocne.
Zgłoś
~tip.top 2011-07-08, 9:04 23
ALTON napisał/a:

Aż mi się motyw z hindusem i koniem przypomniał.

fakt, kawał dobrego kina

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Sradowazy 2011-07-08, 11:40 2
Niestety motocyklista przeżył, a Ty kiedy zdechniesz ? Zdąrzysz przed ukończeniem gimnazujm ?
Zgłoś
brylant1412 2011-07-08, 11:47
Sradowazy-weż sobie coś na uspokojenie dzisiaj coś się tak podjarał

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
bolol5 2011-07-08, 11:55
@Sradowazy
Jak ci nie staje to się wyżal a nie się spinasz.Wysłuchamy!
Zgłoś
e................7 2011-07-08, 12:25
Jaka "Motocyklistka"? Tam nie widać czy to on czy ona... Co ten reporter gada.
Zgłoś
Black Snake 2011-07-08, 12:36 1
@ener737, spokojnie, w 4 klasie powinieneś już umieć czytać ze zrozumieniem.

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Blodhgarm 2011-07-08, 13:01
Co to w ogóle za tekst: "Niestety...tym razem przeżył". Chciałbyś, żeby o tobie też tak napisali, kiedy znajdą cię z opuszczonymi spodniami nieprzytomnego przed komputerem?
Zgłoś
sherman 2011-07-08, 13:34
Mission impossible! : OO
Zgłoś
G................y 2011-07-08, 13:34
ogólnie to powinien paść na kolana i iść do Częstochowy... Ale facet / kobitka wykazał / wykazała się nie lada refleksem... jak wiadomo że masz w coś przyjebać kładź moto na bok i módl się żeby nic twardego na trajektorii lotu nie było.
Zgłoś
nanab 2011-07-08, 15:35
Przewrócił się na motocyklu wielki wyczyn. Nawet kukła tak potrafi, nie wiem czym się podniecacie.
Zgłoś
dareqq 2011-07-08, 16:51
Po pierwsze - szczerze jebie mnie to co o mnie napiszą po śmierci...
po drugie - mam motocykl i zamontuje sobie kamerkę aby był lepszy materiał (może na harda)
po trzecie - to nie portal dla dzieci więc wypierdalać od mojej osoby
po czwarte - spuszczone spodnie to mam tylko gdy mojego wielbłąda rucham w dupkę

Peace:)

Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów