Ja bym na miejscu motocyklisty nie wytrzymał i wyj*bał temu nicponiowi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cupcio007 napisał/a:
niestety ale motocyklista bierze odpowiedzialność za SIEBIE i za puszke która ( w najlepszym ) przypadku go pokiereszuje... PLS... popraw ten błąd...urzytkownik
Corn napisał/a:
Ja bym na miejscu motocyklisty nie wytrzymał i wyj*bał temu nicponiowi
Gowno byś zrobil bo byś lezal jak koles na filmiku i zastanawial sie czy jeszcze masz wszystkie konczyny.
Irenvelle napisał/a:
Gowno byś zrobil bo byś lezal jak koles na filmiku i zastanawial sie czy jeszcze masz wszystkie konczyny.
To, że Ty byś miał mokre portki nie znaczy że inni by nie próbowali coś z tym zrobić.
Następny kurwa leszcz z 'pasją' do dwóch kółek, a tak naprawdę go na auto nie stać.
gordon_gekko BO JA TAK... IC STOND i zrób prawo jazdy !! (A ty idź do szkoły baranie zakuty!)
Tylko mi sie wydaje, czy wiekszośc motorowych wyjadaczy ma problem z pisownią na poziomie poctawuwki?
Barany jebane pisać nie potrafią, a co dopiero jeździć. Ale oczywiscie swoje trzeba wtrącić
Barany jebane pisać nie potrafią, a co dopiero jeździć. Ale oczywiscie swoje trzeba wtrącić
0:19 ostrze asasyna :o
Jedenasty rok z pojebami z sadistic.pl
jebany frajer z białej fury w pizde i na gaz takich skurwysynów , pedalstwo jebane takie kurwy to powinni dawno wyskrobać i martwego płoda na ogrodzeniu powiesić by psy miały się czym bawić Jebać skurwysynów jak osobiście któryś mi tak zrobi to zajebie cwela
bania88 napisał/a:
Jaki chamski kierowca? Poprostu debil w lusterka nie patrzy jak zmienia pas.
O czym Ty do nas rozmawiasz? Przecież on go specjalnie pierdolnął.
Konzzi123 napisał/a:
jebany frajer z białej fury w pizde i na gaz takich skurwysynów , pedalstwo jebane takie kurwy to powinni dawno wyskrobać i martwego płoda na ogrodzeniu powiesić by psy miały się czym bawić Jebać skurwysynów jak osobiście któryś mi tak zrobi to zajebie cwela
Wiekszośc sadoli spuszcza sie przed hardem, nie filmikiem z motorem
jeszcze się buc z autka pluje. Mnie tez wkurwiają śmigacze jeżdżący środkowym pasem i pojawiający sie w mieście nie wiadomo skąd i kiedy. Ale akurat ten motorniak jechał normalnie o.O
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów