Ja bym na miejscu motocyklisty nie wytrzymał i wyj*bał temu nicponiowi
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jaka skurwiała menda.
Jakby może nie był taki obolały to by z nim pogadał jak należy.
Gdzie Ty to kurwa widzisz? Tak swoich kolegów gejów rozpoznajesz na ulicy?
Corn napisał/a:
Ja bym na miejscu motocyklisty nie wytrzymał i wyj*bał temu nicponiowi
yhym. Już jest tu taki jeden co składa takie obietnice. Wszyscy wiemy co bys zrobił
W tym miejscu pragnę przekazać serdeczne "Ch*j Ci w du*ę piz*o" dla wszystkich ignorantów włączających kierunkowskazy w momencie kręcenia kołem kierownicy tudzież nie włączających ich wcale.
Jaki chamski kierowca? Poprostu debil w lusterka nie patrzy jak zmienia pas.
Ewidentna wina motocyklisty !
ty jesteś ewidentnie winny swojej głupoty... czy widziałeś tam kierunkowskaz ?? bo ja nie... widziałeś że koleś wjechał centralnie na niego... BO JA TAK... IC STOND i zrób prawo jazdy !!
Wytłumacz bo nie ogarniam .. czy wsiadając na motor bierzemy na siebie odpowiedzialnosc za wszystkich kierowów?? Motocykl to taki sam urzytkownik drogi i ma takie same prawa.
Ewidentne wymuszenie plus brak sygnalizowania zamiaru zmiany pasa, jeszcze 10m i doszło by wyprzedzanie na pasach . AMEN
Ewidentne wymuszenie plus brak sygnalizowania zamiaru zmiany pasa, jeszcze 10m i doszło by wyprzedzanie na pasach . AMEN
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów