📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
HariDee napisał/a:
Oj, tak mi przykro motocyklisto )
Toz to ewidentnie wina kierowcy samochodu! NIE PATRZYL W LUSTERKA! Och, coz za strata..
hahaha, chuj w dupe motocykliscie.
japa śmieciu! chciałeś być zabawny? Ty pewnie ani samochodem, ani motocyklem, nawet wózkiem w dzieciństwie nie jeździłeś, co najwyżej taczką
Pracuję jako zawodowy kierowca (uwiarygodnienie mojej postawy na drodze), więc patrzę w lusterka, ale strasznie mnie wkurwiają motocykliści, którym wydaje się, że wszystko im wolno. Panowie motocykliści ja mogę patrzeć w lusterka, a czy wy możecie przestać zapierdalać w terenie zabudowanym, gdzie jest natężony ruch pieszych i innych pojazdów? To że przy rozpierduchy po was zostają flaki to jedno, a drugie jest to, że dosyć mam tych pretensji i nalepek "patrz w lusterka"! W tym filmiku wina kierowcy samochodu, ale nie wydaje mi się żeby ten motocyklista jechał z prędkością zbliżoną do dozwolonej. Was po prostu nie widać! Jeżeli Kowalski porusza się cały dzień z prędkością 60/90km/h to nie miejcie do niego pretensji, że motor jadący 100km/h szybciej niż jest do dopuszczalne jest trudny do spostrzeżenia. Takie małe poskarżenie się na sytuacje na drogach. Nie jesteście świętymi krowami! Przestańcie zapierdalać w miastach, bo gdybyście jeździli przepisowo, bądź o te 30km/h szybciej (jak większość osobówek) to na pewno większość normalnych kierowców nadążała by zaobserwować was w lusterkach... ale jeżeli zapierdalacie po 160km/h w mieście to bez pretensji, że was nie widać.
No wina kierowcy, ale czy to cos zmienia? Jesli byl bym motocyklista, napewno nie dal bym sie zabic debilowi, niestety jesli ma sie mniejsze szanse przezycia wypadku, a na motorze ma sie zdecydowanie mniejsze, trzeba uwazac podwojnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów