Policja poszukuje motocyklisty, który 3 maja przed godz. 16.00, podczas Zagłębiowskiej Masy Krytycznej w Dąbrowie Górniczej, potrącił policjanta zabezpieczającego przejazd rowerzystów.Widocznie motocyklista miał coś za ,,uszami'' skoro poszedł jak strzała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Szkoda, że policja go nie odstrzeliła. :/
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
co roku jest ta masa, co roku jest wczesniej umieszczona trasa i jest ogloszone ze beda drogi pozamykane w okreslonych godzinach (mniej wiecej 15-17, o zgrozo 2 godziny)
co roku jest ta masa, co roku jest wczesniej umieszczona trasa i jest ogloszone ze beda drogi pozamykane w okreslonych godzinach (mniej wiecej 15-17, o zgrozo 2 godziny)
Widzę, że postkomunistyczna nienawiść do wszelkiej władzy na sadolu wciąż aktywna...
Gdzie wy tu kurwa widzicie winę policjanta? Ruch był zatrzymany, żeby nikt nie pozabijał przejeżdżających, a motopizdę swędział zwieracz, więc bezczelnie złamała prawo i uciekła.
Gdzie wy tu kurwa widzicie winę policjanta? Ruch był zatrzymany, żeby nikt nie pozabijał przejeżdżających, a motopizdę swędział zwieracz, więc bezczelnie złamała prawo i uciekła.
Tak nakurwiacie na tę policję, ale jak portfel zgubicie, jakis ciapaczek wybije Wam okno, jakiś dres Wam wpierdoli, to Wy tam pierwsi do tych 'psów' z podkulonym ogonem często zapierdalacie i nagle jest JP na 0%.
Chuj w dupe jebanemu niebieskiemu śmieciowi, mam nadzieję że nigdy go nie złapią
Prosze zauważyć że każdej ucieczki przed policją dopisywany jest zarzut "potrącenia funkcjonariusza" lub "próby przejechania policjanta". Po prostu sama ucieczka jest ustawowo zbyt łagodnie karana więc policja automatycznie dopisuje więcej zarzutów żeby uciekający dotkliwiej odczuł ucieczke.
A żeby nie przynudzać pokazuje jak powinno wyglądać prawidłowe zatrzymanie:
A żeby nie przynudzać pokazuje jak powinno wyglądać prawidłowe zatrzymanie:
Czytam komentarze i mi się płakać chce, jak bardzo głupie są dzieci w gimnazjum.
A takiego chuja motórzystę, to powinni dojebać z miejsca. Przypuszcza, że motocyklistom którzy nagrali ten film musiało się aż wstyd zrobić, że taki debil zalicza się do ich kasty.
A takiego chuja motórzystę, to powinni dojebać z miejsca. Przypuszcza, że motocyklistom którzy nagrali ten film musiało się aż wstyd zrobić, że taki debil zalicza się do ich kasty.
Ho ho, ale przedwakacyjny wysyp dzieci hwdp na portalu. Z przyrki zagrożenie zaliczone to można się wozić po ynternetach?
Basia_stanczyk jesteś po prostu ciężko jebnięty, i szczerze ubolewam, że taka umysłowa ameba oddycha tym samych powietrzem co ja. I nie, nie mam nic wspólnego z Panem z filmu, ale jeszcze większą odrazę wzbudzają we mnie ludzie twojego pokroju, jebany osiedlowy syf, pewnie łysy łeb i myślenie na poziomie a zresztą... szkodą strzępić ryja na takiego wieśniaka, już po twoich postach widać, że mamy do czynienia z człowiekiem chorym... popracuj nad pisownią jebany ortalionusie, i klasycznie liść Ci na ryj
powinno być @2up
powinno być @2up
dashadow napisał/a:
@up strzępisz ryja, pisząc o tym, że szkoda strzępić ryja. ból dupy musisz mieć niesamowity
powinno być @2up
i na Ciebie też mi szkoda strzępić ryja lumpie , skoro popierasz Baśke masz rownie nasrane, pod ściane i pluton, tyle dla was to i tak za dużo !
Z kad tyle w tobie agresji ?
Jesteś tym nieszczęsnym milicjantem z filmiku?
Nie wiem kim on jest, ale ty jesteś po prostu debilem. Jak można napisać coś takiego? Serio masz 31 lat, czy 10?
DObra mój post i tak się nie przebije, ale motocyklista ma nieźle przejebane. Policja albo dziś albo jutro go namierzy, bo takich motocykli jak on posiada jest zaresjestrowanych w woj. śląskim całe 5 sztuk.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów