Policja poszukuje motocyklisty, który 3 maja przed godz. 16.00, podczas Zagłębiowskiej Masy Krytycznej w Dąbrowie Górniczej, potrącił policjanta zabezpieczającego przejazd rowerzystów.Widocznie motocyklista miał coś za ,,uszami'' skoro poszedł jak strzała.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Etam, nie liczy się. Pies potrącony ale nie zajebany.
Pamiętajcie drogie dzieci pies też człowiek, potrącisz i wiesz że jeszcze żyje i się męczy, zatrzymaj się wysiądź i dopierdol lewarkiem, gaśnicą lub fotelikiem dla małego pasażera. Bądź człowiekiem!
Pamiętajcie drogie dzieci pies też człowiek, potrącisz i wiesz że jeszcze żyje i się męczy, zatrzymaj się wysiądź i dopierdol lewarkiem, gaśnicą lub fotelikiem dla małego pasażera. Bądź człowiekiem!
Widzę ktoś interię odwiedził, zawsze się zastanawiam czy to interia podpierdala filmy z sadola czy sadol z interii.
kurde szkoda, że nie dali powtórki bo za pierwszym razem nie zauważyłem.
Nie potracił policjanta tylko ten typ nie potrzebnie go złapał za motocykl wina policjanta skad mial wiedziec jak mijał go ze on zlapie go za motocykl przy tej mocy to nawet nie poczuł ze ktos go zlapal i dlatego pojechał dalej nie wiedząc o tej sytuacji co przyklada sie na to ze nie uciekl z miejscca za spowodowanie zagrozenia w ruchu ladowym proponuje 6 pkt i 250 zl dla pana policjanta
Tu i teraz.
Wy głupie szczyle mam nadzieję, że za te wasze durne teksty policja będzie was jebać codziennie, a tych spośród was co jeżdżą na motocyklach dodatkowo stado małp prosto w wasze brudne cipska.
ja mysle ze policjant sie dojebal ze motocyklista chodnikiem jedzie. chcial dopierdolic mandat ale jak widac sie nie udało
Ale obrońców moturzystów tutaj, niestety wina jest po stronie motorzusty. Miał czekać grzecznie, no ale przecież jest kozakiem na maszynce to co on czekać będzie. Beknie teraz mocno i slusznie.
slig01 napisał/a:
Wy głupie szczyle mam nadzieję, że za te wasze durne teksty policja będzie was jebać codziennie, a tych spośród was co jeżdżą na motocyklach dodatkowo stado małp prosto w wasze brudne cipska.
Hał hał hał Tatuś milicjant, mamusia czy ty? Hał hał hał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów