📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hmm... a gdyby kamera była w Renault to filmik nazywałby się "bezmyślny kierowca motocykla"?
Jak dla mnie wygląda to tak:
- kierowca samochodu wyprzedza zgodnie z przepisami na przerywanej.
- motocyklista zapierdala jak szalony i dziwi się że coś pojawiło się na jego pasie.
Kto tu rzeczywiście jest winny?
Jak dla mnie wygląda to tak:
- kierowca samochodu wyprzedza zgodnie z przepisami na przerywanej.
- motocyklista zapierdala jak szalony i dziwi się że coś pojawiło się na jego pasie.
Kto tu rzeczywiście jest winny?
Jakie zapierdala kolego? Spokojna jazda... Gdyby zapierdalał to wylądowało by to na hardzie...
wytłumaczenie jest bardzo proste,
kierowca renault patrzył w lusterka szukając motocyklisty(tak nakazują naklejki) a ten na złość kurwa jedzie z naprzeciwka
chamstwo i złośliwość motocyklistów jest zatrważająca
kierowca renault patrzył w lusterka szukając motocyklisty(tak nakazują naklejki) a ten na złość kurwa jedzie z naprzeciwka
chamstwo i złośliwość motocyklistów jest zatrważająca
Tomato2652 napisał/a:
Bezmyślny kierowca i otarcie się o harda
[video][/video]
Akcja 0:15
Taaaaaa a jazda okrakiem na silniku mając na głowie nocnik ,który najczęściej jest jedynym zabezpieczeniem w razie wypadku ,jest po prost genialne.
wina kierowcy renault i po kłopocie, rower moze zapierdalać nawet 300 na h ale jedzie elegancko swoim pasem, a osobówka wykonuje jebany manewr.. i ma ustapic.
mozna powiedziec, ze w tym przypadku motocykl uratowal mu zycie...Jesli jechal by autem doszloby do czolowki i pozamiatane...w najlepszym wypadku uciekl by na pobocze i przy**rwil w drzewo.
Wydaje mi się że kierowca samochodu nie widział nadjeżdżającego motocyklisty na swoim rowerze z silnikiem spalinowym (mogło to być spowodowane warunkami atmosferycznymi), zaczął wyprzedzanie pojazdu i nagle mu się ukazał szczupły motocyklista na swoim rowerze.
proste ze wina jest motocyklisty!!
oo czuje spiny dupy od kierowców puszek i kierowców kosiarek!
Wina motocyklisty bo nie spojrzał w lusterka!
Wina motocyklisty bo nie spojrzał w lusterka!
a ja jestem zdania że motocyklista powinien zawrócić,dogonić to renault i dojebać w łeb jego kierowcy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów