📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Hmm... a gdyby kamera była w Renault to filmik nazywałby się "bezmyślny kierowca motocykla"?
Jak dla mnie wygląda to tak:
- kierowca samochodu wyprzedza zgodnie z przepisami na przerywanej.
- motocyklista zapierdala jak szalony i dziwi się że coś pojawiło się na jego pasie.
Kto tu rzeczywiście jest winny?
Jak dla mnie wygląda to tak:
- kierowca samochodu wyprzedza zgodnie z przepisami na przerywanej.
- motocyklista zapierdala jak szalony i dziwi się że coś pojawiło się na jego pasie.
Kto tu rzeczywiście jest winny?
kierowca renault patrzył w lusterka szukając motocyklisty(tak nakazują naklejki) a ten na złość kurwa jedzie z naprzeciwka
chamstwo i złośliwość motocyklistów jest zatrważająca
kierowca renault patrzył w lusterka szukając motocyklisty(tak nakazują naklejki) a ten na złość kurwa jedzie z naprzeciwka
chamstwo i złośliwość motocyklistów jest zatrważająca
Tomato2652 napisał/a:
Bezmyślny kierowca i otarcie się o harda
[video][/video]
Akcja 0:15
Taaaaaa a jazda okrakiem na silniku mając na głowie nocnik ,który najczęściej jest jedynym zabezpieczeniem w razie wypadku ,jest po prost genialne.
Wydaje mi się że kierowca samochodu nie widział nadjeżdżającego motocyklisty na swoim rowerze z silnikiem spalinowym (mogło to być spowodowane warunkami atmosferycznymi), zaczął wyprzedzanie pojazdu i nagle mu się ukazał szczupły motocyklista na swoim rowerze.
proste ze wina jest motocyklisty!!
oo czuje spiny dupy od kierowców puszek i kierowców kosiarek!
Wina motocyklisty bo nie spojrzał w lusterka!
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wina motocyklisty bo nie spojrzał w lusterka!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów