📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Kolarstwo przełajowe
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
to debil. nie dość, że wyprzedza kilka samochodów z rzędu to jeszcze biegnie z fochami do kolesia, który grzecznie zjeżdżał do posesji. mam nadzieję, że zdjął kask po czym otrzymał należny wpierdol od kierowcy białego pojazdu
mnie raczej zastanawia po chuj kładł motocykl, miał w chuj drogi jeszcze do wyhamowania. Ale tak to jest jak ktoś kupuje szlifiere na pierwszy motocykl nie umiejąc się nawet posługiwać klamką hebla.
Jakość słaba ale chyba chodzi o brak kierunkowskazu, biała fura zapomniała go aktywować i ziomeczek się wydygał .
Głupia wymówka, przeca za ubezpieczenie tego z przodu co mu coś odpadło trzeba zabulić, to nogi za pas...
@up taaa prawdopodobnie NSR`ka 125. albo CBF`ka 125. Co też ma kopytko.
gordon_gekko napisał/a:
kopytko powiadasz?
gordon_gekko napisał/a:
mnie raczej zastanawia po chuj kładł motocykl, miał w chuj drogi jeszcze do wyhamowania. Ale tak to jest jak ktoś kupuje szlifiere na pierwszy motocykl nie umiejąc się nawet posługiwać klamką hebla.
Wydaje mi się że nie specjalnie położył motocykl, po prostu koleś jakiś nie ogarnięty i zablokował całkiem przednie koło a w takim wypadku motocykl sam się kładzie.
Mimo wszystko nie wiem po chuja wgl tak mocno hamować jak nawet gdyby nie zwalniał zmieścił by się między tyłem białego a jadącego obok niego samochodu
mutant napisał/a:
Jakość słaba ale chyba chodzi o brak kierunkowskazu, biała fura zapomniała go aktywować i ziomeczek się wydygał .
Widać że biały samochód ma włączony kierunkowskaz, zobacz jak tylko zaczął skręcać wtedy najlepiej widać
gordon_gekko napisał/a:
Taa faktycznie 35koników to w chuj ma kopyto :E, ale jak ktoś jest debilem to i na skuterze się zabije
@up,
jak dla kogoś nieoświadczonego to i 35 rumaków za dużo jak widać. Przy takiej masie, to i 35 KM ma kopyto. Tylko o to mi chodziło. Daj takiemu YZF R 6 lub erłanie, albo suke gix`a i pózniej mama płacze nad grobem.
jak dla kogoś nieoświadczonego to i 35 rumaków za dużo jak widać. Przy takiej masie, to i 35 KM ma kopyto. Tylko o to mi chodziło. Daj takiemu YZF R 6 lub erłanie, albo suke gix`a i pózniej mama płacze nad grobem.
E tam, nikt nie trafił z odpowiedzią Koleś pobiegł szukać swojego yorka, któren wziął i spierdolił mu z tego komarka
jesli to byla droga jednokierunkowa to typa w aucie wina, coz... wg mnie to wyglada na 600. Myśle że koleś sie rozmarzył, ostro po heblach wcisnal i stad ta gleba. Z drugiej jednak strony ktoś kto ma wyjebane w moto i martwi sie o skróre położyłby motor. Typ nie wiedział czy koleś wjedzie po sekundzie do bramy. Chociaż koleś mi opowiadał jak typ dał mu sie R1 przejechac, on odciął ją na 1 szym biegu, gdzies tak ze 140 i wkleił się w tył auta kobiecie wyjezdzajacej z domu. I co najciekawsze nie miał nawet jednego zadrapania
myślac "przede wszystkim bezpieczenstwo" mozna sobie zrobic krzywde a co najgorsze i komuś
Tatuś kupił motorek a zapomniał zapłacić za kurs. Brak umiejętności => zablokowanie koła => gleba.
Naturalna selekcja po raz kolejny.
Naturalna selekcja po raz kolejny.
Ja pierdole co wy tu piszecie to az wkurwia czlowieka. Nie jezdzliscie kurwa to po chuj komentujecie ? Gosc polozyl motorek bo tak nalezy robic w naglych wypadkach . mial sie przodem wbic w bok tego bialego bodajze nissana ? Co wy pierdolicie... Gosc bardzo dobrze zareagowal. A to ze by sie zmiescil pomiedzy to jest tylko "gdyby" Ja jak ogladam mecz lub walki mma to tez mowie kurde gdyby mu przykladowo kopa zajebal. o jest tylko gdyby i kazdemu sie fajnie oglada ale jak sie uczestniczy w czyms takim to juz nie jest tak pieknie jak wam sie wydaje. Skad mogl wiedziec ze gosc sie nie ztrzyma ? moim zdaniem prawidlowo polozyl motocykl i to nie jest ze za mocno zahamowal . to sie robi specjalnie. to jest scigacz waga powyzej 100 kilo nie jakis chinski bubel o pojemnosci 50. a wlasnie . Sadzicie ze 35 koni na okolo 90 kg to jest malo ? wlasnie widac po raz kolejny jakie macie doswiadczenie w motoryzacji. nie jeden z was by usiadl na taka 125 i darl by morde zwolnij. Piszecie co niektorzy tutaj takie bzdety ze szok. Pozdrawiam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów