📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
Koleś tylko lubi patrzeć na ból dupy..ja nie zwracam na niego uwagi a jego tematy omijam szerokim łukiem...Wam wszystkim motocyklistom też tak radzę.
Nie uwłaczając tutaj niepełnosprawnym, ale to że ty BlckSn możesz poruszać się przez całe nędzne życie jedynie na czterech kołach nie oznacza wcale, że ludzie na wszelakich jednośladach są gorsi.
BlckSn napisał/a:
nowynick,
Kierowca to bohater i zasłużył na medal. Może chociaż uszkodził motocykl w takim stopniu, że motopizda już nim nie pojeździ, bo sama motopizda raczej większych obrażeń niestety nie odniosła.
Albo kolega próbuje zabłysnąć komentarzami tego typu albo jest niedojebem życiowym z kompleksami bo mamusia nie chce mu kupić tego jego wymarzonego skutera
BlckSn, Jesteś dla mnie niczym... brat Piwo za klasyczny ból dupy motorzystów!
Tyś się upierdolił tych "motopizdeczek", ktoś taki wyruchał Ci laskę siostrę, matke, babkę ? Ciebie ? albo nie zdałeś na A i teraz się wyżywasz jak tylko możesz, albo po prostu jesteś pierdolnięty na głowę? Jak to jest ? Otwórz się wysłuchamy, pomożemy.
Po chuj karmicie trolla, toż to pizda jakaś.
Nie będziecie komentować i zwracać uwagi na niego to sie znudzi i wróci na kwejka.
Anonimowość w Internecie daje właśnie takie plony.
Olac go niech pisze co chce a i przyjdzie taki dzień ze poczuje sie odważny bo w Internecie jest bezkarny i w realu palnie cos nie teges i go ktos zmiecie do parteru
Pozdrawiam cie
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Nie będziecie komentować i zwracać uwagi na niego to sie znudzi i wróci na kwejka.
Olac go niech pisze co chce a i przyjdzie taki dzień ze poczuje sie odważny bo w Internecie jest bezkarny i w realu palnie cos nie teges i go ktos zmiecie do parteru
Pozdrawiam cie
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Niezle polecial, samemu 2 tygodnie temu cos takiego widzialem, piekna chwila patrzec jak taka motop*zdeczka sie owija na ogrodzeniu po jezdzeniu jak mu sie podoba.
MotoGdynia napisał/a:
Po chuj karmicie trolla, toż to pizda jakaś.
Pozdrawiam cie
Jesteś taki fascynujący. Ciągle włazisz w te moje tematy i bóldupisz żeby nie pisać komentarzy. To jak to z tobą jest? Bawisz się w jakiegoś mesjasza i nawracasz ludzi, czy sam starasz się trollować?
WPIRKO napisał/a:
BlckSn, chuj Ci w dupę pizdeczko.
Wiem, że lubisz wsadzać chuja w męskie odbyty ale ja nie z tych. Znajdź sobie inny obiekt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów