18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
nervel123 2016-05-03, 10:23 32
Tak głupie, że aż śmieszne
Zgłoś
k................s 2016-05-03, 10:23 1
Akcja właściwa od 0:17
Zgłoś
Wojtass84 2016-05-03, 11:40 16
Wylizałbym tą dupę z rozkoszą

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi.
Zgłoś
SpirytusSalicylowy 2016-05-03, 12:19 27
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że dupa jest do srania. W dupę, to pedały się walą. Pełnowartościowym otworem u kobiet jest nic innego jak cipka
Zgłoś
paczek1262 2016-05-03, 12:22 317
żaden rodzaj seksu z kobietą nie jest pedalski

Świadomy sen
Zgłoś
MarcinWrc 2016-05-03, 12:33 152
-Mam pomysł. Rozbierz się, wypnij dupę tutaj i czekaj. Ja pójdę za dom i z wyciągniętym palcem będę udawał dźwięk silnika skutera. Wejdę tak do domu i zapakuję ten palec prosto do twojej dupki. I wszystko będę nagrywał, a potem umieścimy na YT.
-Brzmi ciekawie.
Zgłoś
Dorik 2016-05-03, 12:45 4
MarcinWrc napisał/a:

-Mam pomysł. Rozbierz się, wypnij dupę tutaj i czekaj. Ja pójdę za dom i z wyciągniętym palcem będę udawał dźwięk silnika skutera. Wejdę tak do domu i zapakuję ten palec prosto do twojej dupki. I wszystko będę nagrywał, a potem umieścimy na YT.
-Brzmi ciekawie.

nie dodałeś że będę mijał swoje BMW, a uprzednio nie użyję kierunkowskazu by skręcić
Zgłoś
Grishurz 2016-05-03, 13:09 2
@Dorik, złapałeś ból dupy bo nie stać cię na BMW czy co?
Zgłoś
Dorik 2016-05-03, 13:18 1
Grishurz napisał/a:

@Dorik, złapałeś ból dupy bo nie stać cię na BMW czy co?

Tu chodzi o fakt "bamber ma wóz"/ "będziesz miał wypadek" Wszyscy wiedzą że kierowcy bmw to idioci.
Stać nie stać moja sprawa... Wole mazde
Zgłoś
jjjkkkfff 2016-05-03, 13:18
Powtarzam się, ale niech będzie- macie link do całości?
Zgłoś
BialyNigger 2016-05-03, 13:19 16
paczek1262 napisał/a:

żaden rodzaj seksu z kobietą nie jest pedalski

Bycie ruchanym przez laskę ze Strap-onem też nie?

Król Lewackiej myśli i równości społecznych.
Zgłoś
Dorik 2016-05-03, 13:20 6
BialyNigger napisał/a:

Bycie ruchanym przez laskę ze Strap-onem też nie?

Przecież jesteś lewakiem i pewnie takie rzeczy nie są Ci obce
Zgłoś
M................1 2016-05-03, 13:21 6
@BialyNigger też nie.
Zgłoś
longinus 2016-05-03, 14:18 19
SpirytusSalicylowy napisał/a:

Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że dupa jest do srania. W dupę, to pedały się walą. Pełnowartościowym otworem u kobiet jest nic innego jak cipka

Od walenia w tyłek laska nie zmienia się w faceta. Tak samo można powiedzieć, że robienie loda to pedalstwo bo facet też ma ryj i może facetowi opierdolić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów