Dobrze zaparkował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
Akcja właściwa od 0:17
Wylizałbym tą dupę z rozkoszą
-Mam pomysł. Rozbierz się, wypnij dupę tutaj i czekaj. Ja pójdę za dom i z wyciągniętym palcem będę udawał dźwięk silnika skutera. Wejdę tak do domu i zapakuję ten palec prosto do twojej dupki. I wszystko będę nagrywał, a potem umieścimy na YT.
-Brzmi ciekawie.
-Brzmi ciekawie.
MarcinWrc napisał/a:
-Mam pomysł. Rozbierz się, wypnij dupę tutaj i czekaj. Ja pójdę za dom i z wyciągniętym palcem będę udawał dźwięk silnika skutera. Wejdę tak do domu i zapakuję ten palec prosto do twojej dupki. I wszystko będę nagrywał, a potem umieścimy na YT.
-Brzmi ciekawie.
nie dodałeś że będę mijał swoje BMW, a uprzednio nie użyję kierunkowskazu by skręcić
Grishurz napisał/a:
@Dorik, złapałeś ból dupy bo nie stać cię na BMW czy co?
Tu chodzi o fakt "bamber ma wóz"/ "będziesz miał wypadek" Wszyscy wiedzą że kierowcy bmw to idioci.
Stać nie stać moja sprawa... Wole mazde
paczek1262 napisał/a:
żaden rodzaj seksu z kobietą nie jest pedalski
Bycie ruchanym przez laskę ze Strap-onem też nie?
Przecież jesteś lewakiem i pewnie takie rzeczy nie są Ci obce
@BialyNigger też nie.
SpirytusSalicylowy napisał/a:
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że dupa jest do srania. W dupę, to pedały się walą. Pełnowartościowym otworem u kobiet jest nic innego jak cipka
Od walenia w tyłek laska nie zmienia się w faceta. Tak samo można powiedzieć, że robienie loda to pedalstwo bo facet też ma ryj i może facetowi opierdolić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów