Dwa rodzaje jeansów motocyklowych narażonych na ostrą jazdę, które okażą się bezpieczniejsze sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ja mam pytanko, jakbym zaliczył asfalt w takich galotach nie mając dodatkowych gaci pod tym jakby wyglądała moja skóra?
No niby fajnie ale podczas wypadku nie jedziesz tyłkiem 100m po asfalcie jak na filmiku.
@cornishon69
Mówię ci że zdziwił byś się Może przy niskich prędkościach nie, ale jak przyłożysz w coś przednim kołem i wylecisz w przód to jak masz nakolanniki i nałokietniki to jak dobrze się zaprzesz to na asfalcie przelecisz z 50 m nawet, ale nas szczęście nic ci się nie stanie, jeśli jesteś zabezpieczony, bo te jesansy chronią może przed otarciami, ale jak zajebiesz w asfalt kolanem w takich spodniach to nie wiele z niego zostanie, a już nie mówię jak byś się ślizgał i trafił po drodze kolanem na studzienkę.
Mówię ci że zdziwił byś się Może przy niskich prędkościach nie, ale jak przyłożysz w coś przednim kołem i wylecisz w przód to jak masz nakolanniki i nałokietniki to jak dobrze się zaprzesz to na asfalcie przelecisz z 50 m nawet, ale nas szczęście nic ci się nie stanie, jeśli jesteś zabezpieczony, bo te jesansy chronią może przed otarciami, ale jak zajebiesz w asfalt kolanem w takich spodniach to nie wiele z niego zostanie, a już nie mówię jak byś się ślizgał i trafił po drodze kolanem na studzienkę.
Pan na quadzie nie ma kasku
Modeka chyba. Ja mam MOTTOWEAR COMBAT Czarne i jestem zadowolony
te pierwsze to MOTOMOD HK2 z tego co znalazłem... 2 nie chce mi sie szukać
te drugie to Mottowear Urban
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów