Troszkę go poodbijało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A bodajby tak kark skręcił skurwysyn. Na chama się taki pcha, potem mówi, że to wina osobówek. Bo w lusterka kierowca nie patrzy.
Pierwsza zasada piromana - jeśli nie masz wyjścia, zrób je sobie.
Mam rozumieć ,że jesteś ślepy lub niedowidzący obejrzyj filmik jeszcze raz i ogarnij co zrobił kierowca samochodu .
Jak mu się kurwa wjebała na lewoskręcie to co miał zrobić? Patrzył w lusterka? Jak skręcasz w lewo to musisz kurwa patrzyć w te jebane lusterka.
Widzę, że w Rosji rozpoczęto sprzedaż kamerek z automatycznym przybliżaniem gdy dzieje się coś ciekawego w kadrze
jacekmatys napisał/a:
Jak mu się kurwa wjebała na lewoskręcie to co miał zrobić? Patrzył w lusterka? Jak skręcasz w lewo to musisz kurwa patrzyć w te jebane lusterka.
Nie durniu, bo nie wyprzedza się skręcającego w lewo od lewej! Podstawy kodeksu drogowego!
Tak go zamuliło, że jak wstał to przypomniało mu się dzieciństwo i do tyłu zaczął łazić .
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Nie durniu, bo nie wyprzedza się skręcającego w lewo od lewej! Podstawy kodeksu drogowego!
To widać jak wszyscy myślą.Chyba dla świętego spokoju zerkniesz czasem w lusterko,bo może jakiś dureń chce cię wyprzedzić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów