📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Polak_mały: sporo jeżdżę po Polsce i ogarniam i nikt nie musi na mnie trąbić. Ale za to widzę co odpierdzielają inni, czy to na rowerach, motocyklach, osobówkach czy ciężarówkach i najczęściej ból dupy mają jednośladowcy gdy wytknie im się coś 😏
kupus napisał/a:
@: sporo jeżdżę po Polsce i ogarniam i nikt nie musi na mnie trąbić. Ale za to widzę co odpierdzielają inni, czy to na rowerach, motocyklach, osobówkach czy ciężarówkach i najczęściej ból dupy mają jednośladowcy gdy wytknie im się coś 😏
No tylko że to ciebie zabolało że motocykliści wjechali na pole position na strzałce.
Raz nawet nerwusek próbował mnie zepchnąć w takiej sytuacji i argumentował to w ten sposób że on rozumie jak na pasie do jazdy na wprost wjeżdżają na początek to jest ok, a jak do skrętu w lewo to już nie, bo to chamstwo i wpychanie się i chuj 😂
W każdej grupie znajdą się zjeby, dlatego nie bronię tu każdego przypadku, zresztą większość filmików tu pokazuje właśnie ludzi, którzy nigdy nie powinni siadać za kierownicą motocykla.
Piecu88 napisał/a:
Jak zawsze wina motopizdy
Zapewne będzie współwina. Moto jechało zgodnie z prawem KRD. wyjeżdżający z boku nie. Motocyklista w tym wypadku powinien się procesować. JEST NAGRANIE.
Motopizdy i ich typowa jazda, a ty patrz w lusterka bo panicz jedzie mimo, że reszta stoi. Zawsze znajdą sposób aby rozjebać się komuś o furę
Podwójna ciągła też was obowiązuje, prawko z chipsów do śmieci i zapraszamy na egzamin...
Czy wy jesteście niedojebani? Motocyklista może omijać korek, pod warunkiem, że nie utrudnia ruchu jadacym z przeciwnej strony i robi to z lewej strony jezdni. Finalnie zakute łby, podwójna ciągła w tym wypadku nie obowiązuje motocyklisty. Gość włączający się do ruchu odjebal maniane i przyjebal w prawidlowo omijacego korek motorkowego
juderaus napisał/a:
W świetle prawa to kierujący puszką włączał się do ruchu więc wymusił.
blackburn napisał/a:
Czy wy jesteście niedojebani? Motocyklista może omijać korek, pod warunkiem, że nie utrudnia ruchu jadacym z przeciwnej strony i robi to z lewej strony jezdni. Finalnie zakute łby, podwójna ciągła w tym wypadku nie obowiązuje motocyklisty. Gość włączający się do ruchu odjebal maniane i przyjebal w prawidlowo omijacego korek motorkowego
Gdybym miał wyjebane na instynkt samozachowawczy i miał rację, bo mam pierwszeństwo, to leżałbym już dawno na cmentarzu. Miałem mnóstwo takich sytuacji i po prostu zwalniałem do prędkości pieszego i na 50% przypadków coś wyjeżdżało, to puszczałem, bo i tak już prawie się nie poruszam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów