📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:24

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I tym sposobem roczne PKB trzech gównowiosek poszła się j🤬 do rzeki jedynie słusznego koloru w Gównostanie.
Ktoś za to beknie
Ktoś za to beknie

Po takiej kąpieli w tym bagnie moc tego rumaka wzrośnie o kilka KM
Inżynierowie zbudowali KTM na podstawie zdjęcia z gazety. Szacunek, takich właśnie chcemy!
Siriuz napisał/a:
To jest kładeczka!
To jest kładka dla pedałów ! Zobaczycie na żywo i w TVN jak Dupiarz przetnie wstęgę na marsz dewiantów 2024 w Warszawie. Dramat !!!
Całe PKB utopione jednym strzałem hhahah. A tak na serio. Jak to możliwe że kraj w którym krowa jest święta, sra się na ulicy, trupy wrzuca się do rzeki mimo wszystko mają swój program kosmiczny? I latają w kosmos!
psotny_fiutek napisał/a:
To jest kładka dla pedałów ! Zobaczycie na żywo i w TVN jak Dupiarz przetnie wstęgę na marsz dewiantów 2024 w Warszawie. Dramat !!!
Jak los dopisze, to skończą jak ten motocykl

psotny_fiutek napisał/a:
ależ się zesrałeś, i tak k🤬a nic nie zrobisz, nic, bedziesz darl najwyzej morde, robil zamieszanie, wszczynal ciotodrame, bo to potrafisz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie