up
W Polsce nie oferują światłowodu o takiej prędkości...
Może wy Wypiździejowicach Dolnych, Koziej Wólce, Pazimiechach, Rumunkach Starych, czy innym wygwizdowie nie. Mieszkałem 10 lat w Warszawie, i Orangutan oferował już rok, albo dwa lata temu światłowód 1GB/s. Realne osiągi to pewnie 60%-70% deklarowanej wartości, ale internet i tak był szybki, bo znajomy tam mieszkający założył i ma .Mierzyłem będąc u niego na speedteście, ale zapomniałem dokładnych wartości.
Może i nie legendarne tylko trochę zjebane. Praktycznie w każdym państwie Europy za autostrady trzeba płacić. Kasują Polacy, Czesi, Słowacy, Austriacy, Szwajcarzy, Francuzi, Włosi, Portugalczycy... W Niemczech jeżdżą wszyscy za free jak po osiedlowej kurwie, więc ich stan jest jaki jest (chociaż bardzo starają się to naprawić, ale mając tyle km autostrad trochę to potrwa). Chcieli wprowadzić opłaty, to cała Europa wzniosła wielki ból dupy, a najbardziej ci, których autostrady są najdroższe czyli Polacy, Słowacy i Austriacy
Może wy Wypiździejowicach Dolnych, Koziej Wólce, Pazimiechach, Rumunkach Starych, czy innym wygwizdowie nie. Mieszkałem 10 lat w Warszawie, i Orangutan oferował już rok, albo dwa lata temu światłowód 1GB/s. Realne osiągi to pewnie 60%-70% deklarowanej wartości, ale internet i tak był szybki, bo znajomy tam mieszkający założył i ma .Mierzyłem będąc u niego na speedteście, ale zapomniałem dokładnych wartości.
No więc tak... mieszkam w Wypiździejowicach i faktycznie maksymalny internet, który oferuje INEA to tylko 10Gb/s
Natomiast muszę przyznać, że te 10Gb/s to faktycznie nic w porównaniu z internetem, który ma twój kolega. Petarda.
No więc tak... mieszkam w Wypiździejowicach i faktycznie maksymalny internet, który oferuje INEA to tylko 10Gb/s
Natomiast muszę przyznać, że te 10Gb/s to faktycznie nic w porównaniu z internetem, który ma twój kolega. Petarda.
1 GB/s to by było 8 Gb/s. Chodzi Ci więc o samą liczbę 8 czy po prostu z nudów się przypierdalasz?
... z nudów się przypierdalasz?
Ale ja się nie przypierdalam... tylko co w związku z tym, że kolega ma 1Gb/s??
To w końcu są dostępne gigabitowe łącza w Polsce według ciebie, czy nie, bo się decydujesz jak baba w okresie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów